Results 1 to 5 of 5
Like Tree5Likes
 • 1 Post By Lazarr98
 • 2 Post By Lazarr98
 • 1 Post By Lazarr98
 • 1 Post By Shadow

Thread: Gray Lizards

 1. #1
  Newbie
  Join Date
  Mar 2013
  Location
  Lazarevac
  Posts
  6

  Gray Lizards

  Pozdrav svima, svoju karijeru kao menadžer u top elevenu počeo sam kada sam imao svega 13 godina, 16. aprila 2011. Klub je se na samom početku zvao Partizan, a tek posle 3-4 sezone menja ime u Gray Lizards. Ni sam nemam predstavu kako mi je baš to ime palo na pamet. Prve tri sezone su mi služile da se dobro upoznam sa igrom, odnosno da naučim kako sve stvari funkcionišu.

  Tokom prve sezone sam po ceo dan igrao prijateljske utakmice sa timovima koji su bili viši nivoi od mene, i ako ubedljivo gubio meni je to tada bilo zabavno. Samim tim sezonu završavam na dnu tabele, mislim da sam jedan od retkih koji je cele dve sezone proveo na prvom nivou. Drugu sezonu sam uspeo da ostvarim veći uspeh osvojivši 2. mesto u ligi, time sam prvi put uspeo da pređem u viši nivo i prvi put se kvalifikovao za učešće u ligi šampiona.

  Gray Lizards-1.jpg

  Gray Lizards-2.jpg

  Treća sezona je ponovo bila razočaravajuća, ponovo nisam uspeo da se plasiram u viši nivo, a u svom debiju u ligi šampiona sam završio kao poslednji u grupi, gde sam čak jednu utakmicu izgubio i sa 8:0.

  Gray Lizards-3.jpg
  MNK Kaskada likes this.

 2. #2
  Newbie
  Join Date
  Mar 2013
  Location
  Lazarevac
  Posts
  6
  U četvrtoj sezoni dolazim do prve titule u ligi.

  Gray Lizards-4.jpg

  Narednih 5-6 sezona su bile uspesne, u ligi sam uvek bio prvi ili drugi, dok sam u ligi šampiona redovno prolazio grupnu fazu ali najvecći domet mi je bio polufinale.

  Gray Lizards-5.jpg

  Gray Lizards-6.jpg

  Gray Lizards-7.jpg

  Gray Lizards-8.jpg

  Gray Lizards-9.jpg
  MNK Kaskada and Birdhouse like this.

 3. #3
  Newbie
  Join Date
  Mar 2013
  Location
  Lazarevac
  Posts
  6
  Deseta sezona je bila prekretnica, jer sam u toj sezoni u polufinalu lige šampiona posle prve utakmice imao prednost od 3:0, ali ipak nisam uspeo da se plasiram u finale i odlučio sam da ako naredne sezone ne osvojim ligu šampiona da ću prestati da igram na ovom nalogu.

  Gray Lizards-10.jpg

  Tako je i bilo, nakon eliminacije u osmini finala lige šampiona odlučio sam da napustim profil, i te sezone i ako sam bio ubedljivo prvi u ligi na kraju završavam kao šesti. Inače u ovoj sezoni sam napravio najveći pomak u kupu, stigavši do osmine finala.

  Gray Lizards-11.jpg
  MNK Kaskada likes this.

 4. #4
  Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
  Join Date
  Nov 2012
  Location
  Serbia
  Posts
  4,173
  Dobrodošao Lazare.
  Lazarr98 likes this.

 5. #5
  Newbie
  Join Date
  Mar 2013
  Location
  Lazarevac
  Posts
  6
  Hvala