Фудбалски клуб SrbIN7 је настао 15.02.2013 године, у тренуцима големе доколице. Наиме успешно сам одбијао пар стотина захтева од стране пријатеља да почнем да играм ТОП 11 , али на крају реших да погледам о чему се ту заправо ради. Првих пар дана, нисам капирао готово ништа. Улазио сам по једном дневно, мало их тренирао и оно што ми је посебно запало за очи, то је време до наредне утакмице.
Првог нерадног дана у току недеље, решио сам да видим о чему се ту ради. Уђем на ТОП 11 пре почетка утакмице, сачекам мало, кад поче да скаче она лопта у левом доњем углу и пише: "ИГРАЈ УТАКМИЦУ". Кликнем ту и заразим се Ај што сам заразио себе, него сам заразио и остале.
Прва жртва опаког вируса , који изазива још већу зависност и потребу за најважнијом споредном ствари на свету, познатијег као TOP ELEVEN је мој друг од малих ногу Алан. Он је човек до тада био оперисан од онлајн игрица , али више није Позвао сам га дође код мене , улоговао сам се на ТОП 11 и почео да му објашњавам. После само сат времена једва је чекао да оде кућу. Не да га не бих више гњавио , већ да што пре направи свој клуб. И тако је настао један успешан клуб Alan FC
Друга жртва овог опаког вируса је мој кум. Додуше он се дуго нећкао , али сам га ипак убедио да крене да игра од почетка следеће сезоне. Тако је настао још један успешан тим SANTI ROSSA
Трећа жртва је мој сестрић , који води младе наде нашег фудбала и под чијом диригентском палицом је Milos rizling FC у дебитантској сезони освојио прво место.
ЗНАЧИ ОЋУ ПЕНЗИЈУ ОД НОРДЕУСА!
За потребе наше а и светске ТОП 11 заједнице направио сам видео упутство , које ће многим почетницима олакшати играње.
На нашем форууму налази се овде: ВИДЕО УПУТСТВО_КАКО ПРУЖИТИ ПОДРШКУ СВОМ КЛУБУ И ДОБИТИ ВИШЕ БУСТЕРА
На интернационалном форуму се налази овде: КЛИКНИ НА ЛИНК
ТРОФЕЈИ
НАПОМЕНА: Витрина клуба је под видео надзором !
САСТАВ
ИНФРАСТРУКТУРА
ТРЕНУТНО СТАЊЕ НА ТАБЕЛИ
ИСТОРИЈАТ: