1Likes
-
Hmm, am reusit sa transfer 5 jucatori cu 12 tokeni. Sunt surprins. Nu ma asteptam sa reusesc atatea transferuri la inceput de sezon.
-
Si eu tot 5 am transferat dar diferenta e ca eu am folosit vreo 20 si ceva
-
Acum am 0 tokeni, astept sa strang cativa, apoi trebuie sa-mi cumpar un fundas care sa aiba abilitate speciala de executie lovituri libere.
-
Eu am un mijlocas cu lovituri libere si eu tot 0 tokeni am ) azi am transferat 2 jucatori un ml si un mr cu 2 tokeni:P
-
Pana in sezonul asta am avut un fundas cu abilitatea asta, dar am fost nevoit sa-l vand pentru ca ajunsese la 32 de ani.
Ai transferat frumos, 2 jucatori cu 2 tokeni. Sunt batrani presupun.
-
Nu sunt batrani...unul are 19 si celalalt 24 ambii de 103 (5 stele)
-
Apprentice
eu de obicei licitez de pe telefon . cu ce ma ajuta daca vad nota lui ? eu licitez pe jucatori cu 5 stele pe la ora 7 sau 6 dimineata si ii iau . momentan am 55T facuti cinstit cu oferta aia cu 35 T pe sezon si imi descarc multe jocuri de la care primesc T. mie imi place sa.i colectionez . mie imi apar persoane de level 10 si eu sunt level 5 . dc ?
-
Am pierdut multi tokeni aiurea si de multe ori n-am luat nici jucatorul. Imi place sa ma documentez impotriva cui licitez. Prefer sa fac transferuri dimineata cand am observat ca nu e asa mare batalia pe jucatori.
-
si dupa ora 13 este destul de liber la licitatii...uneori dimineata nu reuseam sa iau nimic
-
Apprentice
Cel mai bine este dimineata la 6-7 si seara dupa ora 1. Eu deobicei urmaresc jucatori sub 25 ani si care mai au un pic sa devina de 6 stele, sunt mai scumpi dar joci 2-3 sezoane cu ei!