4 accidentari in aceeasi zi in 2 meciuri + un egal (2-2) cu o echipa mediocra 22.9 valoarea echipei si a mea de 38.7 la lvl 4 mi se pare cam aiurea ... poate este vre-un administrator sa ma lamureasca si pe mine de ce :-) . Multumesc
4 accidentari in aceeasi zi in 2 meciuri + un egal (2-2) cu o echipa mediocra 22.9 valoarea echipei si a mea de 38.7 la lvl 4 mi se pare cam aiurea ... poate este vre-un administrator sa ma lamureasca si pe mine de ce :-) . Multumesc
Cum stai cu condiţia la jucători? Îi antrenezi peste zi des?
Pai ai si tu grija sa fie odihniti cand ii bagi la antrenament sau cand ai meci, si sa aiba si un moral de la foarte bun in sus.
Conditia jucatorilor e la pamant asta din cauza ca faci foarte multe antrenamente cu ei + meciuri amicale, e si normal cand ai un meci oficial sa ai multe accidentari,pe viitor mai nu mai fa asa des antrenamente cu ei,lasa-i sa respire )
Accidentarile vin oricum si daca nu iti antrenezi jucatori sau faci alte meciuri pe langa cele oficiale, fac parte din joc. Sezonul trecut am avut 5 accidentari in 2 meciuri(pe final de sezon) fara sa fi jucat altceva de cat meciuri oficiale.
Jucatorii se accidenteaza si fara antrenamente. Pe mine ma enerva cel mai mult cand se accidentau in meciurile amicale, dar am renuntat sa mai joc genul asta de meciuri.
Am avut 4 jucatori accidentati din meciuri oficiale, astazi s-a vindecat unul dintre ei, ceilalti 3 mai au de stat pe tusa cateva zile..
Cel mai aiurea e cand da altu amical cu tne si nu esti....akm e fain ca s-a schimbat si chiar daca se accidenteaza nu mai este valabil pt meciurile oficiale