Results 1 to 10 of 11
Like Tree1Likes

Thread: Sfaturi bune

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro Bogdan Astefanei's Avatar
    Felicitari pentru tutorial , ii foarte explicit
    Dar la fraza asta am vrut sa intervin fiindca nu-i in totalitate corect , asa credeam si eu pana inaintea sezonului trecut dar nu-i corect ... si eu in ultimele sezoane am incercat sa-mi fac calitatea generala cat mai mica , am ajuns sa am calitatea generala si o stea dar tot cu adversari de 5 stele cadeam in campionat , tot adversari mai mari ca mine aveam in cupa , chiar si in CL am avut adversari mai mari cu un lvl in penultimu si antepenultumu sezon ... asta pana mia spus cineva ca adversarii se aleg automat in functie de primi 14 jucatori cei mai mari in calitate ( prim 11 + 3 rezerve ) , am tinut cont de sfatu asta si pentru sezonu trecut mi-am vandut inainte cu o etapa aproape tot lotu si astfel am avut in cupa si adversari mai mici ca mine la lvl , in cl am avut iar de acelasi lvl cu mine si in campionat am avut in contunuare si adversari de 5 stele + dar tot a fost bine ca si-a revenit CL-u si am reusit sa am adversari mai slabi in cupa unde de obicei se stie ca se intalnesc adverari peste lvl .

Quote Originally Posted by Mr.Uzzy View Post
    In primul rand strangeti tokeni timp de un sezon cum am spus la prima intrebare.
    In al 2-lea rand luati jucatori liberi de contract cu 3 zile inainte de finalul sezonul si pastratii in lot pana incepe noul sezon si se fac campionatele(deci ziua a 3-a).Chiar si jucatorii de la academie ii puteti pastra in aceasta perioada.
    Last edited by Bogdan Astefanei; 07-27-2015 at 06:52 AM.