Results 1 to 10 of 22
Like Tree2Likes

Thread: Atribute si Abilitati Speciale - Informatii utile

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie Florin Tauc's Avatar
    Hai sa pastram discutia la un nivel CONSTRUCTIV, nu este nevoie sa ne aruncam sageti care pot rapid sa "inflameze" spiritele, am inteles perfect parerea ta( decat sa investesti in S.A. mai bine pui o stea la jucator), totusi pe piata de transferuri apar jucatori de 18 ani care au deja abilitate si care pot reprezenta o buna afacere buna pt orice club.
    De curiozitate, in afara de AML mai ai si alt jucator care a luat 3 stele intr-un sezon ? Eu am reusit maxim 2 stele si asta cu antrenamente zilnice cu echipa.

Addicted
    Quote Originally Posted by Florin Tauc View Post
    Hai sa pastram discutia la un nivel CONSTRUCTIV, nu este nevoie sa ne aruncam sageti care pot rapid sa "inflameze" spiritele, am inteles perfect parerea ta( decat sa investesti in S.A. mai bine pui o stea la jucator), totusi pe piata de transferuri apar jucatori de 18 ani care au deja abilitate si care pot reprezenta o buna afacere buna pt orice club.
    De curiozitate, in afara de AML mai ai si alt jucator care a luat 3 stele intr-un sezon ? Eu am reusit maxim 2 stele si asta cu antrenamente zilnice cu echipa.
    nu are rost, nu poti avansa 3 stele pe sezon fara investitii, dar asta e strict decizia fiecarui jucator daca investeste si cat investeste

Champion madflo19's Avatar
    Quote Originally Posted by Florin Tauc View Post
    Nu,el e singurul,restul 2 stele,dar am si spus mai devreme k l am si ajutat putin la sfarsitul fiecarei stele
    Foarte greu gasesti juc de 18-20 cu SA fast trainer (cel putin pe serverul pe care sunt eu)

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    Last edited by madflo19; 04-29-2016 at 07:52 PM. Reason: Ps Depinde si ce nivel ai la antrenament si ce intensitate

A.C. MILAN LEGENDS-Team Showcase
    http://forum.topeleven.com/team-show...n-legends.html
    Season 45,lvl 43(24 trebles)
    GAME OVER