Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18
Like Tree2Likes

Thread: Antrenament Abilitate Jucatori

 1. #1
  Rookie
  Join Date
  Dec 2016
  Posts
  61

  Antrenament Abilitate Jucatori

  Salut, vreau sa fac abilitati la ktiva jucatori tineri kre iam cumparat zilele acestea.
  In principal as dori sa fac abilitate la portar (aparator unu la unu probabil) si la MC (dribler sau deschizator)
  Ce ma intereseaza pe mine este cum pot face mai repede abilitatile? adik ce scheme trebuie sa fac la antrenament? sa fie individual sau impreuna cu toata echipa? Ma refer trebuie sa aleg in schema "antrenament portar" sau orice e bun? "sprinturi, tehnica de sut, incalzire,etc".
  Sau e random indiferent ce scheme aleg la antrenament?
  Aceiasi intrebare este si pt mijlocasi (MC).

  Dak cineva a facut abilitati repede si e dornic sa ne spuna si noua vreo metoda nu ezitati sa ziceti

  Mersi
  florian slaniceanu likes this.

 2. #2
  Addicted
  Join Date
  Aug 2015
  Posts
  544
  dezvoltarea abilitatilor este la fel ca si dezvoltarea jucatorului.

  jucatorul se dezvolta in urma meciurilor si a antrenamentelor, daca tu selectezi dezvoltarea unei abilitati atunci jucatorul va ramane la stadiul de dezvoltare actual si orice progres inregistrat in urma antrenamentelor si a meciurilor se va contoriza la dezvoltarea abilitatii respective.

  nu exista nimic specific, totul este "random".

  eu personal prefer sa cumpar jucatori cu abiliotati gata dezvoltate, daca gasesc, daca nu gasesc Nu dezvolt abilitati la jucatori, prefer sa dezvolt jucatorul sa ajunga la 5 - 6 - sau poate la 7 stele.

  dezvoltarea abilitatilor opreste dezvoltarea calitativa a jucatorului.

  daca doresti sa investesti in tokeni si in pachete verzi poti opta si pentru dezvoltarea de abilitati.

 3. #3
  Rookie
  Join Date
  Dec 2016
  Posts
  61
  Greu sa gasesti jucator de 5-6stele si cu abilitatea invatata......aia vin doar la scout sau impresar sau negocieri unde poti sta si 1sapt pana se decide ala dak Da sau Nu.
  Asa ma gandeam k un jucator de 18ani de 6stele ar face abilitatea in 2sapt dak e atrenat de 3-4ori pe zi si jucand 2meciuri pe zi....
  Voi incerca 1sapt,dak nu ii pun "pause" banuiesc knd apesi acolo sa intrerupi abilitatea el va incepe sa ia inapoi in % si calitate banuiesc.
  Am incerkt pe un jucator pe alt manager si trebuie o gramada de tokeni sa cresti un jucator la 7-8stele)

 4. #4
  Rookie
  Join Date
  Dec 2016
  Posts
  61
  La finante,pretul biletelor odata ce l-ai setat asa ramane nu? sau depinde de la meci la meci nr de spectatori? Adik dak eu am 100% si oponentu 20%, vine acelasi numar la meci nu? fata de cupa knd oponentu e egal k % .
  Testez pretul biletelor si pana akuma a venit maxim in toate 3.....Sper k iau toate 3 pana la final, castig orice meci cu 8-0/9-1/10-1/7-0 )

 5. #5
  Rookie
  Join Date
  Dec 2016
  Posts
  61
  Ce nu imi place knd echipa mea domina asa e k fundasii stau degeaba si iau numai note de 7, si ofensiva 9-10
  FC Dacia Terra likes this.

 6. #6
  Addicted
  Join Date
  Aug 2015
  Posts
  544
  1. da, daca pui pauza se opreste dezvoltarea abilitatii si jucatorul reincepe sa se dezvolte.

  2. pretul biletelor este aleatoriu, tu esti cel care decide pretul biletelor, testezi (cresti pretul) pana cand vezi ca nu s-a umplut stadiunul si apoi te stabilizezi pe cel mai bun pret la care s-a umplut stadionul.

  ai grija si la prima de victorie, e importanta si ea

  in general si la mine fundasii au note mai mici decat atacanti dar sunt si meciuri in care cel mai bun (nota 10) este fundasi sau portar

 7. #7
  Rookie
  Join Date
  Dec 2016
  Posts
  61
  Banuiesc k la preturile de bilete knd va fi full la 12dolari sa zicem si la 13dolar nui full,dak il las 12 va fi full la toate meciurile nu? nu trebuie sa modific la fiecare meci nu?
  Banuiesc k fundasii si portarii iau note mari atunci knd oponentu tau este mai mare sau are echipa mai buna si au ce stopa,dak echipa ta rupe adversaru si aia nu ajung la poarta ta,e inutil......
  Am 2 fundasi kre se mentin la 7-8 k note ,lateralii sa zicem, si centralii se tin in 7-6 ......Stiu k am citit undeva k dak jucatoru are 7-8-6-6-6 de exemplu nu e asa bun.Si culmea e k astia doi kre iau 7-6-7-6-7 is cei mai mari k stele si calitate.....Ar trebui sa ii schimb sau sai tin k am atacu pra bun si adversaru nu are ce face ?

 8. #8
  Addicted
  Join Date
  Aug 2015
  Posts
  544
  e bine sa verifici din cand in cand pretul biletelor, ocuparea satdionului depinde si de parcursul echipei si adversar. daca ai doar victorii ai sanse sa fie mereu plun stadionul, daca alternezi victoriile si cu infrangeri posibil sa mai trebuiasca sa scazi pretul la bilete din cand in cand.

  daca adversarul e slab posibil sa nu se umple stadionul

  nimic nu e sigur in acest joc

 9. #9
  Rookie
  Join Date
  Dec 2016
  Posts
  61
  Ce formatie poate contra ataca 4-3-2-1 (dr dc dc dl - mc mc mc- aml amr -st)? eu am jucat 4-2-2-2 vs toate setupurile dar toti erau makr cu 5-9% mai mici k mine,dar akuma adversaru are 5% peste mine
  Ma gandeam la 4-5-1V dar nu am DMc in lot......deci trebuie sa raman asa sau sa ma duc k el....

 10. #10
  Rookie
  Join Date
  Dec 2016
  Posts
  61
  Si nush ce naiba sa fac cu conditia , maine am 4meciuri +probabil trebuie sa fac si 2-3antrenamente sa fie moralu sus inainte de meciuri.....
  Am a doua echipa aproape la fel,dar tot nu cred k e de ajuns

Page 1 of 2 12 LastLast