mevcut drumda hesabımda 2.000.000.000 a yakın para vardı 170 m lik oyuncu alıp 730 m lik oyuncu sattım ama param 2.147.483 647 de sabit kaldı para konusunda bi üst sınır mı var varsa eğer olması saçma değil mi ?
mevcut drumda hesabımda 2.000.000.000 a yakın para vardı 170 m lik oyuncu alıp 730 m lik oyuncu sattım ama param 2.147.483 647 de sabit kaldı para konusunda bi üst sınır mı var varsa eğer olması saçma değil mi ?
aynı sorun bende de var neden böyle oldu anlamadım 3 gündür bir sürü yanlarında f işaretli futbolcu alıp sattım şu ana kadar 2.9m rahat olmalıydı birileri yardımcı olabilirmi acaba boşuna gitti para ve tokenlerimiz
param 2.147.483 647 de sabit kaldı yukselmıyor bı turlu oyuncu sattım hazırlık macı yaptım aynı degısme yok
Selamlar Efendim;
Eğer bu hata düzelmediyse sizi destek bölümümüze yönlendiriyorum.
Destek bölümümüze aynı buraya belirttiğiniz gibi sorununuzu yazın size geri dönüş olup hesabınız incelenecektir.
Fakat hazırlık maçlarında para artışı olmamaktadır. Transfer ettiğiniz futbolcudan para aktarılmadıysa sorun burada efendim.
Destek bölümümüze buradan ulaşabilirsiniz Nordeus Support
Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.
Last edited by Ercan Mehmet Minkil; 12-22-2014 at 07:55 AM.
Aynı sorunu ben de yaşıyorum, bilen varsa yardım etsin
Selamlar Efendim;
Eğer bu hata düzelmediyse sizi destek bölümümüze yönlendiriyorum.
Destek bölümümüze sorununuzu yazın size geri dönüş olup hesabınız incelenecektir.
Destek bölümümüze buradan ulaşabilirsiniz Nordeus Support
Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.