2014 top elevenda oyuncularımın kondisyon ve morel istatiğine toplu rahat bakabiliyordum şimdi öyle birşey yok sanırım kondisyonlar yazsaydı keşke 😕
2014 top elevenda oyuncularımın kondisyon ve morel istatiğine toplu rahat bakabiliyordum şimdi öyle birşey yok sanırım kondisyonlar yazsaydı keşke 😕
Peki şu altyapıdaki genç yetiştirme olayı düzeldimi tokensiz kontrat imzalama bu arada güncelleme cok iyi olmuş kimin emeği geçmişse helal olsun
sadece telefon için yenilik gelmiş. ama oyun anlatımında görsel olarak bir değişiklik yok farklı anlatımlar ve görsel olsa daha ıyı olurdu tek gol sesıyle pek fazla degısıklık denemez
keske oyunda şu gürç farklılıklarıda bi türlü ayarlanabilse. Dün kendime denk en güçlü sampiyonluk adayı rakıbımı deplasmanda 2-0 yendım ılk mactada 3-1 yenmıstım sureklı zayıf rakıplere karsı berabere kalıp yada yenılıyorum. bugun lıgın sondan 2 ıncı takımına karsı berabere kaldım adam oyuna gırmıyor oyundan bi haber macı ızledıgım halde yıne puan kaybı.. Keske biraz dikkate alsalar su durumu