Results 1 to 6 of 6

Thread: supersonıc anketler

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie lionboys's Avatar
    Quote Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil View Post
    Selamlar;

Ip değiştirmenizi önermiyorum değiştirseniz de bu şekilde Top Eleven eğer tespit ederse sizi almış olduklarınızada el koyabilir.O yüzden anketlerde çoğu sıkıntılı ben toplamda 4 senede 2 defa aldım diyebilirim o yüzden diğer token kazan yerindeki yerlerden almayı deneyiniz.Olmuyorsa eğer ankete takılmamanı öneririm.Ama arada bak ülkemiz için kendi Ip adresinle özellikle.
    hocam dediklerinizin bir geçerliliği olduğunu sanmıyorum 4-5 sezon önce yaptığım anketlerden tokens verilmeyince supersonic e kanıt fotoğraflar gönderiyordum değil banlanmak verilmeyen tokenslarımı geri alıyordum.ayrıca ip değiştirmeden anket nasıl tamamlıyorsunuz?sene de 2 defa ancak çıkıyor ondan da hemen hemen hiç bir şekilde tokens kazanamıyorsunuz

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by lionboys View Post
    hocam dediklerinizin bir geçerliliği olduğunu sanmıyorum 4-5 sezon önce yaptığım anketlerden tokens verilmeyince supersonic e kanıt fotoğraflar gönderiyordum değil banlanmak verilmeyen tokenslarımı geri alıyordum.ayrıca ip değiştirmeden anket nasıl tamamlıyorsunuz?sene de 2 defa ancak çıkıyor ondan da hemen hemen hiç bir şekilde tokens kazanamıyorsunuz
    Selamlar;

Anlıyorum fakat ıp değiştirmek bir nevi hile gibi olduğu için iyiliğinizi düşünerek demiştim.Yoksa bu sorunu aynı şekilde destek bölümüze iletirseniz en net cevabı vereceklerine inanıyorum