Merhabalar.Son iki ligdir transfer yapamadan lig atlıyorum.transfer listesinde 5 yıldızlı oyuncular çıkmıyor.Çıkan oyuncuların hepsi 4 yıldız.Bu konuda yardımcı olmanızı diliyorum
Merhabalar.Son iki ligdir transfer yapamadan lig atlıyorum.transfer listesinde 5 yıldızlı oyuncular çıkmıyor.Çıkan oyuncuların hepsi 4 yıldız.Bu konuda yardımcı olmanızı diliyorum
Selamlar;
Bende sizin sorununuzu yaşamaktayım.43.seviyeyim ve geneli 3 yıldızlı oyunculardan oluşuyor.Bu sorunu bende ilettim 1 yıl oldu sunuculardaki oyuncu azlığından kaynaklı olduğunu bildirdiler.Sizden ricam bu şekilde sizde destek ekibimize iletiniz.
Bendeki transfer listesi bu ÅŸekilde;
Destek ekibimize buradan ulaÅŸabilirsiniz Connection and Technical Problems Archives - TopEleven Support | TopEleven Support
Vermiş olduğunuz linkten destek ekibine ulaştım.Sorunumu bildirdim.Ancak nordeustan gelen cevap ilginçti.Sorununuzu net olarak anlayamadık tarzında bir cevap geldi.Aynı sorunu sizde yaşıyormuşsunuz.1 senedir henüz düzeltilmediğine göre bu saatten sonra da düzeltilmesi zor.Kişi azlığı olduğunu düşünmüyorum çünkü aynı seviyede başka bir arkadaşım var ve 5 yıldızlı oyuncular transfer listesinde fazla fazla çıkıyor.
Bir senedir bu sorun çözülmediyse, tekrar çözülebileceğini sanmıyorum.