Quote Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil View Post
[B][I]Selamlar;

Bu menager sonradan oyuncular alınca malesef bu eşitlik bozulmuş.Normalde oyuncu seviyeleri eş değer takımlar alt veya üst seviye farketmeden eşleşebilir.
Merhaba
Bu cümleyi kurmanız oyundaki hatayı ve dengesizliği kabul ediyorsunuz anlamını taşıyor bu durumu developerlerinize iletmeniz gerekir.
Ben daha önceleri çok final ve maç kaybettim rakibim ve ben güç dengesi olarak aynı olalım kim kazanırsa kazansın hiç sorun değil. ama böyle arada uçurum olan rakiplerin çıkması kupaları kazanmayı imkansız kılıyor.

Quote Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil View Post
Ben de sizin seviyelerdeyken aynı durumları yaşadım.Sizde ilk günden transfer yapmayın birkaç gün bekleyip öyle yapın hem token açısından hem de bu konu açısından fakat malesef durum bu bende isterim kupa ve şampiyonlar liginde aynı seviyedeki takımlarla eşleşmek ama format bu ne yazık ki

Transferleri sezonun ilk günü yapmayın demişsiniz. İyide kardeşim kupa ve şampiyonlar ligi eşleşmeleri sezonun ilk günü belli oluyor finale kadar karşılaşağıız tüm takımlar belirleniyor. Transferi erken yada bir kaç gün sonra yapmanın bu duruma hiç bir faydası yok.