Quote Originally Posted by Haşmet Kocakucak View Post
ben kesinlikle eski sürümle oynamak istiyorum oyunda otomatik oyuncu değişkliği diye bir seçenek yok , yama esnasıında saklı tuttuğum skill puanlaarı 80 maçta 70 er gol atmış amc oyuncularımın defans skillerine veren "deha" ben oyunda yokken sakatlanan forvetimin yerine tutup kaleciyi koyacaktır . nneymiş yeni antreman getirmişler her ıyuncu için tek tek uğraşıp eskiden hep topu 5 dakkada yaptığımız işi 1,5 saate çıkardılar ... patronu olsam saniye düşünmem kovarım bu işleri uyduranı . adamlar oyunu komlex hale getirmeyi daha iy hale getirme zannediyorlar o kadar meraklıysanız gerçek zamanlı yapın bari de tam olsun . ayrıca milyonlarca pc kullanıcısını hangi kafayla android modda oynamaya zorluyorsunuz , aşşağıda kocaman dev ekran hp android var yüklediğimle silmiştim bu tip saçmalıklar yüzünden şimdi pc ye dayadılar , neyse canım yenisini buluruz bizde .
Olumlu/ Olumsuz tüm düşünceleriniz için teşekkür ederiz.Oyunu oynamak veya oynamamak kararı tabiki de siz menajerlere kalmış bir şey. Öneri ve isteklerinizi de yazarsanız (Forum Kuralları çerçevesinde) raporlarımda ileteceğim.

Sent from my iPhone using Tapatalk