Results 1 to 6 of 6

Thread: Dinlenme paekti alamama sorunu (Videolar gösterilmiyor)

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    7

    Dinlenme paekti alamama sorunu (Videolar gösterilmiyor)

    Arkadaşlar merhaba bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa acil yardımlarınızı bekliyorum.5 6 günden beri videolar açılmıyor bende ve hiçbir dinlenme paketi alamıyorum.Destek bölümüne yazdım ama herhangi bir sonuca ulaşılabilmiş değil ve aynı sorun devam ediyor.Sezonun başında günde 2 maç yapıyoruz ve dinlenme paketi alamazsak mücadele çok zor sizinde bildiğiniz üzere.Telefonum android ve bu zamana kadar hiç sıkıntı olmamıştı.Benim gibi problem yaşayan arkadaşlar da mevcut okuduğum kadarıyla..Ama telefonu android olupta alan arkadaşlarda var onlarda herhangi bir problem yok.Kaç yıl verilen bir emek var ve bu yüzden insanın şevki kırılıyor gerçekten çünkü haksız rekabet oluyor malesef.Yardımlarınızı rica ederim..

  2. #2
    Rookie
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    115
    Aynı problem bende de var. Ara sıra oyuna girince kafasına göre gün boyu veriyor dinlenme. İşimiz gücümüz yok zırt pırt oyuna gireceğiz zaten son zamanlar çekilmez bir hal aldı. Destek ekibine bende yazacağım sorun düzelmezse oyundan kurtulmak için iyi bir bahane olacak.

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    7
    Ben yazdım destek ekibine ama sonuç yok düzelecek falan deniyor ama aynı sorun devam ediyor.Önceden günde 30 tane alıyorduk simdi oyuna zırt pırt girdiğim halde 10 zor veriyor..Gerçekten saçmaladı yani

  4. #4
    Rookie
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    115
    Maalesef bana da cevap yazdılar ama hiç bir işe yaramadı yardım bölümünde yazan şeyi kopyalayıp göndermişler

  5. #5
    Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Turkey
    Posts
    2,825
    Bu sorunu destek ekibimizle paylaşabilirsiniz.
    https://nordeus.helpshift.com/a/top-...manager/?p=web

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    7
    MERHABA TEKRAR CEVAP YAZIYORUM.FAKAT GELEN MESAJ ÖNCEKİLERİYLE AYNI KOPYALA-YAPIŞTIR MANTIĞIYLA TARAFIMA GÖNDERİLİYOR.NE YAZIK Kİ HİÇBİR GELİŞME VE ÇÖZÜM YOK.
    GÖNDERİLEN MESAJ DA AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

    Merhaba Menajer,

    Benimle iletişime geçtiğin için teşekkür ederim

    Bu durum videoları sunan platform tarafından belirlenmektedir. Şunu bilmelisin ki sistemsel bir hata bulunmamaktadır. Bazen videoları sunan platform günlük 30 tane vermeyebiliyor. Duruma birazda şu açıdan bakmanı öneririm, oyunda her gün ortalama 1.5 Milyon aktif kullanıcı bulunmakta ve bu kullanıcılarımızın hemen hemen çoğu bu tarz tekliflerden yararlanmaya çalışmakta. Teklif sağlayıcı firmanın bu talepleri karşılaması doğal olarak zaman alabilmektedir. Ama sana tavsiyem oyundan çıkış yaparak ve internet bağlantını kontrol ederek gün içerisinde tekrar denemen.

    Aklına takılan başka bir şey olduğunda bizimle tekrar iletişim kurabilirsin.

    Keyifli bir oyun dilerim.