Bu sezon hiç yenilmemiştim. Güçlüde bir takım kurdum. Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçı 5-2 kazandım. 2. Maç 73. dakikaya kadar 2-0 öndeydim. Fotoğraflardan da göreceğiniz gibi evet rakibimden de güçlüydüm. Ancak bir anda oyun dondu ve sonuç?
Maçı 7-2 kaybetmişim. Kırmızı kart yok, kaleciyi oyuna alma yok, takımı kanatlara çekme yok, o kadar gol yememe sebep olacak hiçbir şey yok.
Şu ana kadar yüzlerce maç yaptım. Benden çok zayıf ya da çok güçlü rakiplerle de oynadım. Ancak hiçbirinde 73 dakika gol atamayan takımın 17 dakikada 7 gol atmasına şahit olmadım.
Durumu derhal desteğe yazdım. Oradan gelen yanıtta da bağlantımın koptuğu ve o sıra bazı terslik olduğunu ifade ettiler. Hangi terslik 17 dakikada 7 gol yedirir ki bir takıma? Destek hesabıma 10 token ve hediye paketleri yükleyerek özür dilemek istediklerini dile getirdiler.
Sonuç olarak böyle bir haksızlığa uğradığım için 56 aydır aralıksız oynadığım bu oyunu bırakma kararı aldım. Dilerim benzer şeyler sizin de başınıza gelmez. Hepinize başarılar dilerim...

Attachment 98907

Attachment 98909

Attachment 98911