Denemediğim herhangi bir şey kalmayınca artık foruma yazıp son bir umut demek istedim.
Geçtiğimiz sezonun son 5-6 maçından itibaren video izleyemeyip sezon boyu biriktirdiğim 25-30 tokenin tamamını kondisyon paketlerine vermek durumunda kaldım.Bir şekilde sezon geçti 3 kupa kaldırdım ve hiçbir maçın sonrasında derece kısmında oyuncularım eskisi gibi gelişmedi. Aklımda 1000 token verip 2 sezonluk bir kadro kurmak vardı.(Tüm 11'i Gözlemci ekibinden kurmak.)Fakat sezon başladı 6 maç geçti ben hala video izleyemiyor, dolayısıyla antrenman yaptıramıyor üstüne maç sonunda hala beceri artışı olmuyor. Defalarca kez bunu destek ekibine ilettim. İlk 2 bildirimimde yakın zamanda dönüş yapacaklarını söylemelerine rağmen herhangi bir geri dönüş olmadı, 3. tickettan sonra ise tamamen boşverdiler herhalde ki ne cevap var ne herhangi bir şey.Hiçbir zaman VPN vs kullanmayıp hakkım olan videoyu izleyerek ilerlemeye çalıştım. Ama bugün liderliği de bu meseleler yüzünden kaptırınca artık iyice sabrım taştı. Halledilemeyecek ise bunu söyleyin, sileyim hesabı olsun bitsin.
Sorun hallolacaksa da bu 10-15 günlük süreci Nordeus'un bana karşı nasıl telafi edeceğini de çok merak ediyorum.