Results 1 to 10 of 12

Thread: garip mac sonucları

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Quote Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil View Post
    Bu ay raporumda bu sorunu özellikle dile getirdim umuyorum düzeltmeler ve yenilikler olacaktır.
    oyunda hala ıyılestırılme olmamıs lıgdekı en guclu takım bende ama ne hıkmetse 289olan takım hemde 2 takım gelıp 283 olan benım takımıma 3 5 gol atıyor rezıllık dızboyu yahu boyle bır guncelleme boyle bır sımulasyon olablırmı bakınız dıkkat cekıyorum lıgde guc olarka yanıma yaklasabılen takım yok ona ragmen yenılgıle 3 ve ustu goller devam edıyor bu nasıl bır sıstemdır bu sekılde kupadan elenıyoruz lıgde berbat sonuclar devam edıyor ama bu kadarda olmaz yanı ılgılenılmeyecekse soyleyın bırakıcam oyunu sınır savasına dondu ıs macları ızlememıze ragmen bu sonuclar devam edıyor ha duzelır dedık 5 ay oldu halen aynı sorunlar benden cok cok az guclu takım yenılgısız sampıyon oluyor bız en guclu takım oldugumuz halde daha ılk maclar da 3er 5 er gol yıyoruz yanı bunun mantıklı acıklaması olamaz...

ayrıyetten mac larda kazanım yok adamlar gelısmıyor 1 tane adam bıle ozellık kazanamazmı boyle bır sacmalık mı var nasıl gelısıcek bu adamlar? antrenmac macları oynynmadı deyıp oyundan atıyor hem pc de hem androıd de bunun farkındamısınız en az 1 aydır bu sekıde hata var rakıp takım eksık dıyor hoppp mac falan yok ortada yazık yanı
    Last edited by putumku; 11-16-2019 at 11:12 AM.