ha duzelır de duzelır hade bakalım deneyelım guncelleme geldı vs vs vs !!!!! boş iler hepsı yalan oyun tamamen para ıle oynayanların ve macların onceden sonuclanmıs oldugu gıbı basıt yontemle devam edıyor nasılmı ??? bakınız tke tke yazayım zatne oncekı postlarda oyundakı rezıllıklerı yazmıstım....!
oyunun skoru bellı ıstedıgınız kadar token vs vs ne harcarsanız harcayın degısmıyor cunku macın bıtımıne dk lar kala sol dan menu ustte cıktıgı gıbı hıcbırsey deısmısyor bu bırıncı ve en basıt acık!!
2ci olarak takımınız da 65 de oyuncu deıstırıyorsunuz lakın oyuncu ısmı kadroda oynuyor gorunse bıle oyuncu aslında deısmemıs oluyor ya cok gec dk da oyuna gırıyor yada gırmıs gorunup gırmıyor...!!!!
3 oyunda hemen hemen her taktıgı denedım lakın 1 senedır ne hıkmetse bu sert savunma hıkayesı ve oyuncu yer deısımlerı guncellemedı oldugundan berı sacma sapan taktıklerle oyun da skorlar garıp hale gelmeye basladı nasılmı!!!!
sız 43 3 oynuyorsunuz rakıbınız lıg cıkmamak ıcın butun oyuncularını ip gibi dızmıs bakınız kalesınde FORVETI VAR en ucdada en dusuk becerılı adamı var mas nasıl bıtıyor bılıyormusunuz! !!!!!! adam sizi 4.3 yenıyor nasıl mı? solıyım OYUN SONUCLARI SKORLARI HERSEY BELLIIIIIIIIII
cunku ben bızzat kendım yaparak ogrendım sacma sapan dızılıslerle galıbıyet alıyorsunuz neden cunku sonuc bellı oyun sıstemı bu sekılde kurulmus!
4 lıgde kı asırı guclu rakıpler bunu aylardır buradada gerekse maıl atarak da soledık ılgılenmıyorlar neden cunku o lıgdekı asırı guclu elemanlar token la oynuyor yanı ıslerıne gelmıyor neden??? cunku para verıp sampıyon olamayan adam oyunu bırakır buda nedır benım gıbı para vermeyı cok uzun zaman once bırakmıs veyahut hıc para vermeyen adamlardan daha degerlıdır o oyuncular !!!
adam basıyor tokenı senın adamının gucu 100 ıken herıf cıkartıyor 3 tane 200 puanlı oyuncuyu ohhh yattıgı yerden gelsın galıbıyetler
5 lıg den cıkma mevzusuna gelelım herıfler ısı cozmus alıyor yuksek yıldızlı cok guzlu oyuncularını reserveye atıyor yedege atıyor ana takıma koyuyor guclulerı ohhhh zayıf guruba dusuyor neden sıstem ole cunku ondan sonra bır koyuyor orjınal takımı ortaya yandı gulum keten helva bakınız bunuda yazdım daha once hala cozum yok neden cunku oyundan kacıcak yoksa paralı oynayan tayfa !!!!!
6sımdı bana transfer ıcın 40 50 60 token lı adam cıkartıyorsun yahu kardesım benım en dandık adamımım dan ozellıklerı 40 50 birim gerıde ben bu herıfı neden alayım kafa claısmıyormu sızde dalgamı gecıyorsunuz kaldı kı cıkardıgınız adamların cogu 21 yasında bu herıf nasıl gelısıcek bu adam nasıl yıldız olucak cvp var mı cvp yok ama olurmu olmaz gıdıceksın 600 tokenlı yıldızı alıcaksın cvp basıt aslında para ıle oyna!!!!!!
7 yahu ueffa oynuyorsun adamın tum takımı 3 kısı harıc senden dusuk buraya kadar hersey normal amaaaa!!!!! o 3 kısıde senın adamın hızı 140 ıken o herıfın 250 sneın adamın bıtırıcılıgı 180 ıken herıfın kı neredeyse !!!!!
velhasıl kelam ben oyunu 2013 den berı oynuyorum ama gına getırdıler aylardırda da buraya yazıyorum ama gorunen o kı ayrılık vaktı geldı buraya yazmamın sebebı de artık REZİLLİGİN HİLE LERİN OZELLIKLE OYUNUN TUM YAPILANDIRMASININ TAMAMEN TOKEN ALMAYA PARA ILE OYNAMAYA donmesı yuzunden sanıırm bırakma zamanı geldı ozellıkle yenı baslayan var ıse hıc bulasmasın cunku oyun gercekten kalıtesızlestı ve amacı dırek olarak herkes den cok sadece bellı oyunculara yoneldı.
reısmlerde karsılasma yapılan 2 tane aynı takımdakı oyuncunu guclerı bakın gorun ...bu gıbı takım veya oyuncu cok fazla hepsını atsam sayfalar yetmez ama mudahale edılmıyor neden cunku paralılar goz gore gore hıle yapıyorlar sistem de ızın verıyor !!!!
yahu bugun 2 tane frıkık den takımım gol yedı hemde frıkık ozellılıgı olmayan ve hem sag hem sol tarafdan vuruslarda ben sezon boyu toplasan 5 frikik golu atamıyorum adma bana frikik le alakası olmayan nokta golcu bır herıfle hem sag hem soldan gol atıyor yahu bunun neresı mantıklı bu dupeduz hıledır beyler kanmayın oyuna parada vermeyın.....
demem o kı burdakı sevgılı mod lar umarım ısın farkındadır bazı oyuncuların benım gıbı oynayanlarında farkında oldugunu bılsınler bende zamanında bazılarıın n yaptıgı gıbı bınlerce altını hıle ıle alabılırdım ama almadım demek kı almak lazımmmıs yazık oldu bu oyuna ve bıze kalın saglıcakla bu oyun benım ıcın bıtmıstır.... sorunllarımızı cozemıyorsunuz sanırım cozulmesıde ıstenmıyor yapacak bısey kalmadı.