Zasad je Klopp preporodio Liverpool. Naravno, nije od običnih igrača napravio vrhunske, nije čudotvorac, ali je uspio iz (nekih) igrača izvući puno više nego što su pokazivali za vrijeme Rodgersa. Mislim da se najveća razlika primjeti kod Allena (koji je počeo pokazivati veze s nogometom jer ih dosad nije imao) i Lovrena (koji je još od dolaska iz Southamptona neprimjetan). Naravno, to ne znači da klub ne čekaju ozbiljne promjene u postavi, jer vidi se nedostatak kvalitete iako je forma bolja. Mislim da je dodatni plus Kloppova reputacija koja bi trebala poboljšati šanse za dovođenje kvalitetnih igrača. Imam dojam da dosad nitko Liverpool nije shvaćao ozbiljno pa čak i kad su završili 2. u posljednjoj Suarezovoj sezoni, nisu uspjeli dovesti igrače najviše klase, pa čak i neki slabiji igrači su odbijali dolazak.
Šteta što su igrali loše protiv Newcastle-a, možda je tu bila pogreška što je neke igrače ostavio na klupi, tako mu se najviše zamjera odabir Benteka umjesto kojeg su željeli vidjeti Sturridgea u prvoj postavi. Nažalost, Stu se ponovo ozljedio pa od njega opet neko vrijeme ništa.
Pošto nema EPL teme, ovdje ću dodati komentar ovog kola:
Bournemouth je pobjedom nad ManUtd-om dodatno zakomplicirao borbu Chelsea za opstanak, koji se u međuvremenu priprema za Lisice predvođene VardyjemStanislasov fantastičan gol iz kornera

6Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Stanislasov fantastičan gol iz kornera
Reply With Quote