Ide polako leto, završava se veliki broj liga, ali zato novine ne pauziraju i uveliko sele igrače u druge klubove.
Šta mislite ko će da bude bomba letnjeg prelaznog roka, da li imate neke želje koje bi voleli da vidite u klubovima za koje navijate?
Printable View
Ide polako leto, završava se veliki broj liga, ali zato novine ne pauziraju i uveliko sele igrače u druge klubove.
Šta mislite ko će da bude bomba letnjeg prelaznog roka, da li imate neke želje koje bi voleli da vidite u klubovima za koje navijate?
Hummels i Neymar u Barsi. Moja jedina zelja :)
Ode Falcao u Monako, sada da vidimo gde će Levandovski da završi stvarno debilno ako ode u Bajern :D
Ne verujem. Pročitao sam da ima ugovor do januara 2015 :D
Videcemo, meni je stvarno krivo sto odlaze najbolji igraci iz Borusije, zaista je stvorena bas mocna ekipa koja je parirala Bajernu u finalu ali eto, Gece ode, Lewandowski ce otici najverovatnije...jos Reus ako ode to ce biti propast. Ako ode jedan od 2 stopera Hummels ili Subotic nece se to primetiti tu je i Santana da to nadoknadi :D
Borusija Dortmund:
Dolasci:
Sokratis Papastopulos(Verder-Bremen) Desni bek i half cena oko 9,5M
Odlasci:
Mario Gece(Bajern-Minhen) cena 35 do 37M
Felipe Santana(Salke) cena nasao sam podatak 880000.
Istek ugovora:
Patrik Ovomojela Brazilac preko 30 god desni bek.
Robert Levandovski jos uvek neizvesno ostaje ili ide.
Ince dosta se pise o novom napadacu u slucaju odlaska Levandovskog pominju se Dzeko,Benteke,De brujin...
Kao zamena za Gecea se pominje neki Brazilac 20 god ima ali sve je to jos uvek nepotvrdjeno :)
Cuo sam i ja to za Dzeka...bilo bi dobro da dodje ako ode Lewandowski!
Za Rojsa nema sanse posto je tek god dana u timu a Subotic Humels i tu mislim da i oni ostaju pa Bousiju svake god neko znacajan napusti.
Pre dve sez je za 10M otisao Sahin odmah je doveden Gundogan za 5,5M,pred pocetak ove sez je otisao Kagava za 16M ali je dosao Rojs :)
Schalke sign Santana - View news - Page 1 - transfermarkt.co.uk
Evo prtvrde za Santanu.
Ode Santana bilo je i vreme. Sve je to ok samo me zanima koje će dete Venger da dovede :D
A$ Money-co kupio je i karvalja ili kako vec..Kolo Ture u Liverpulu od 1. juna, Falkao prosao ljekarski u monaku..
Neymar u Barseloni, Suarez u Realu :D
Paljenje dresova u Liverpulu polako krenulo :D
Onda greška :D
Sada vidim da je samo izjavio da bi otišao iz Liverpula :D
Mene samo zanima da li će Arsenal da dovede nekog normalnog napadača..voleo bih Vilja da dođe :)
Jesus Navas (27, sevilla) potpisuje za City trenutno, prica se da je suma oko 25m evrica :)
Mourinho predstavljen kao novi trener Celzija, jos se ceka Pellegrini da se predstavi u city-u :D
Koliko je City prso šta će im on xD
Tesko da ce ga Liverpool zadrzati... Real je ponudio 45 miliona ( ako su glasine tacne ) + on zeli da ode i to je kraj price... sta ce im igrac koji nije zadovoljan u klubu za koji igra.. bilo kako bilo dobar je Suarez ali ne znam ne svidja mi nesto... iskreno nadam se da ce u Real da dodju Bejl i Isco i to bi bilo to... i neki jak stoper po mogucnosti :P nesto se spekulise oko Luiza ... ali ne znam.. ko zna sta je Murinjo smislio.. mozda zeli Modrica u Celziju ko zna ( navijam da nosi svog Khediru sa sobom ) ... da skratim Bejl i Isco i da Morata i Jese Rodriguez dobiju sansu konacno kao standardni u A timu . :)
Pa pazi on 6 utakmica u ligi propušta, od momenta kada je u Liverpulu samo sranja pravi, pored svega dobar igrač, ali nije za ostrvo :D
Kad bi mutavi Venger doveo Isca, a on se uhvatio za Jovetića kao pijan plota. Vredi lik, ali smorili su već treća sezona se seli.
Koliko ja znam za Luiza je zainteresovana Barselona i mislim da bi im to bio pravi potez :D
Da cuo sam to, ponudili su oko 50 miliona, hoce oni i Matu ali tesko da ce njega uzeti.. :)
Pa samo zamisli kakve timove bi Barsa, Siti i Bayern imali...auuuu
Bas da vidim sta ce Gvardiola uciniti sa bajernom, da li ce biti trostruka kruna, dvostruka ili pak samo liga / kup, vidjecemo :D
Barsa (moguca i dovedena pojacanja):
Adler (mislim da se tako zove golman iz B. Mengledabah, obruko se mali protiv amerike nekidan ali jbg, ima talenta)
Luiz, Ivanovic (Ponudili su oko 50m, po njima Bane vrijedi 10m a luiz 40, nigdje veze, Bane vrijedi bar 35m :D) i mozda dvojac iz valensije, zaboravio sam im imena :D
Mata
Neymar (doveden)
Cavani, cuo sam da je on priznao da bi volio igrati u Barsi ili Realu, mada ja iskreno mislim da bi on trebao da ode u Celzi, jer njima treba napadac ko nista.
Iz Barse bi mogli otici:
Fabregas, Sanchez, Villa, Pedro, T. Ancantra ili kako vec xD
Celzi:
Moguci odlasci: Ivanovic, Luiz, Torres (Rafa ga oce sebi u napoli :D)
Moguci dolasci: jedan mladi holandjanin, ne znam gdje tacno igra ali kazu da ce doci, Lukaku (na pozajmici u WBA, 3 gola protiv junajteda su dovoljna za dokazivanje :D), Cavani, Essien (decko voli murinja vise nego ja kad uzmem mladog pa jos uspjesnog igraca :D), Varane, i jos mozda 1-2 iz reala sto nisu zadovoljni minutazom..
Siti:
Dolasci: navas, isco, vidal..to je bar sto se naculo u medijima
Odlasci: tevez (hoce ga real, ne znam sto ako imaju Ronalda, di mariu itd), Kolarov (Valjda ga hoce Juve jer igrao je u Italiji prije pa ono, ima iskustva :D)
Real:
Dolasci: Tevez, Cavani, Bale, Isco, Suarez, i jos par igraca se naculo
Odlasci: Varane, Essien, Modric, Di Maria, Higuain, Pepe (Njega i Di Mariu daju za Teveza sitiju)
Bayern:
Dolasci: Gotze, Lewandowski, Subotic i jos par igraca
Odlasci: za sada se culo samo da Gomez bi mogao otici u Napoli, Robben mada ne znam sta je sa njim, Siti je njega htjeo ali tesko da ce otici nakon veoma uspjesne sezone :D
To je to po meni sto se moglo nacuti u medijima :D
Sto se napolija i gomeza tice danas u blicu
Gomes umesto Kavanija
Zamena za Edisona Kavanija u Napoliju bice reprezentativac Nemacke Mario Gomez, Napadac Bajerna je zelja novog trenera Rafaela Beniteza, a Napolitanci su spremi da za njega plate izmedju 20 i 25 miliona evra
Ovako bi postava Celzija trebala da izgleda sledece sezone..vidjeli od mene da koriste nesto tipa AML-AMR :P
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...32845381_n.jpg
Rivali u Engleskoj, zajedno u Monaku? | Mondo
Agger i Nani u Monaku..?
Videcemo .. mozemo samo da nagadjamo... ali je Bale 99% u Realu... iskreno Modric ne vredi 40 miliona koliko ga je Real platio... ja mislim da su oni u onu cenu uracunali i neki " avans " za Balea ili tipa nesto " da Real ima prednost kod sledece kupovine " a prica se i to da Higuain valjda treba u totenhem + pare = Bale.. e sad jbga... sve je rekla kazala znate kakvi su novinari... ali ne sumnjam da ce se velike kolicine novca " pucati " na raznorazna pojacanja. sto se Luiza tice ne znam gde sam procitao ali sam procitao :D smem se i zakleti... valjda u fazonu da ce Murinjo voditi Khediru,Essiena,Higuaina,Pepea,Di Mariu i Modrica... i u toj nekoj prici je i Luiz bio... moguce da sam ja nesto pobrkao loncice od prevelike zelje da se Real pojaca jednim kvalitetnim defanzivcem svetske klase :D
Blic Sport | Šta uradiše od dresa? Pogledajte novu opremu za igrače Liverpula ovi kao da se pripremaju da gostuju u Zikinoj sarenici :)
Arsenal zainteresovan za Mitrovica..
"Mitar" kod Vengera?!- Sportske.net
Prso Venger.
Fernandinjo je zvanicno drugo pojacanje Sitija!
Monako zeli Dzon Terija..
Haha kako smešni dresovi strašno kao sa buvljaka :D