Ide polako leto, završava se veliki broj liga, ali zato novine ne pauziraju i uveliko sele igrače u druge klubove.
Šta mislite ko će da bude bomba letnjeg prelaznog roka, da li imate neke želje koje bi voleli da vidite u klubovima za koje navijate?
Ide polako leto, završava se veliki broj liga, ali zato novine ne pauziraju i uveliko sele igrače u druge klubove.
Šta mislite ko će da bude bomba letnjeg prelaznog roka, da li imate neke želje koje bi voleli da vidite u klubovima za koje navijate?
Hummels i Neymar u Barsi. Moja jedina zelja
Ode Falcao u Monako, sada da vidimo gde će Levandovski da završi stvarno debilno ako ode u Bajern
Ne verujem. Pročitao sam da ima ugovor do januara 2015
Videcemo, meni je stvarno krivo sto odlaze najbolji igraci iz Borusije, zaista je stvorena bas mocna ekipa koja je parirala Bajernu u finalu ali eto, Gece ode, Lewandowski ce otici najverovatnije...jos Reus ako ode to ce biti propast. Ako ode jedan od 2 stopera Hummels ili Subotic nece se to primetiti tu je i Santana da to nadoknadi
Borusija Dortmund:
Dolasci:
Sokratis Papastopulos(Verder-Bremen) Desni bek i half cena oko 9,5M
Odlasci:
Mario Gece(Bajern-Minhen) cena 35 do 37M
Felipe Santana(Salke) cena nasao sam podatak 880000.
Istek ugovora:
Patrik Ovomojela Brazilac preko 30 god desni bek.
Robert Levandovski jos uvek neizvesno ostaje ili ide.
Ince dosta se pise o novom napadacu u slucaju odlaska Levandovskog pominju se Dzeko,Benteke,De brujin...
Kao zamena za Gecea se pominje neki Brazilac 20 god ima ali sve je to jos uvek nepotvrdjeno
Cuo sam i ja to za Dzeka...bilo bi dobro da dodje ako ode Lewandowski!
Za Rojsa nema sanse posto je tek god dana u timu a Subotic Humels i tu mislim da i oni ostaju pa Bousiju svake god neko znacajan napusti.
Pre dve sez je za 10M otisao Sahin odmah je doveden Gundogan za 5,5M,pred pocetak ove sez je otisao Kagava za 16M ali je dosao Rojs
Schalke sign Santana - View news - Page 1 - transfermarkt.co.uk
Evo prtvrde za Santanu.