Ode Santana bilo je i vreme. Sve je to ok samo me zanima koje će dete Venger da dovede
Ode Santana bilo je i vreme. Sve je to ok samo me zanima koje će dete Venger da dovede
A$ Money-co kupio je i karvalja ili kako vec..Kolo Ture u Liverpulu od 1. juna, Falkao prosao ljekarski u monaku..
Neymar u Barseloni, Suarez u Realu
Paljenje dresova u Liverpulu polako krenulo
Onda greška
Sada vidim da je samo izjavio da bi otišao iz Liverpula
Mene samo zanima da li će Arsenal da dovede nekog normalnog napadača..voleo bih Vilja da dođe
Jesus Navas (27, sevilla) potpisuje za City trenutno, prica se da je suma oko 25m evrica
Mourinho predstavljen kao novi trener Celzija, jos se ceka Pellegrini da se predstavi u city-u
Koliko je City prso šta će im on xD
Tesko da ce ga Liverpool zadrzati... Real je ponudio 45 miliona ( ako su glasine tacne ) + on zeli da ode i to je kraj price... sta ce im igrac koji nije zadovoljan u klubu za koji igra.. bilo kako bilo dobar je Suarez ali ne znam ne svidja mi nesto... iskreno nadam se da ce u Real da dodju Bejl i Isco i to bi bilo to... i neki jak stoper po mogucnosti :P nesto se spekulise oko Luiza ... ali ne znam.. ko zna sta je Murinjo smislio.. mozda zeli Modrica u Celziju ko zna ( navijam da nosi svog Khediru sa sobom ) ... da skratim Bejl i Isco i da Morata i Jese Rodriguez dobiju sansu konacno kao standardni u A timu .
Last edited by Bengan; 06-04-2013 at 04:27 PM.
Pa pazi on 6 utakmica u ligi propušta, od momenta kada je u Liverpulu samo sranja pravi, pored svega dobar igrač, ali nije za ostrvo
Kad bi mutavi Venger doveo Isca, a on se uhvatio za Jovetića kao pijan plota. Vredi lik, ali smorili su već treća sezona se seli.