Ode Santana bilo je i vreme. Sve je to ok samo me zanima koje će dete Venger da dovede![]()
Ode Santana bilo je i vreme. Sve je to ok samo me zanima koje će dete Venger da dovede![]()
A$ Money-co kupio je i karvalja ili kako vec..Kolo Ture u Liverpulu od 1. juna, Falkao prosao ljekarski u monaku..
Neymar u Barseloni, Suarez u Realu
Paljenje dresova u Liverpulu polako krenulo![]()
Onda greška
Sada vidim da je samo izjavio da bi otišao iz Liverpula![]()
Mene samo zanima da li će Arsenal da dovede nekog normalnog napadača..voleo bih Vilja da dođe![]()
Jesus Navas (27, sevilla) potpisuje za City trenutno, prica se da je suma oko 25m evrica
Mourinho predstavljen kao novi trener Celzija, jos se ceka Pellegrini da se predstavi u city-u![]()
Koliko je City prso šta će im on xD
Tesko da ce ga Liverpool zadrzati... Real je ponudio 45 miliona ( ako su glasine tacne ) + on zeli da ode i to je kraj price... sta ce im igrac koji nije zadovoljan u klubu za koji igra.. bilo kako bilo dobar je Suarez ali ne znam ne svidja mi nesto... iskreno nadam se da ce u Real da dodju Bejl i Isco i to bi bilo to... i neki jak stoper po mogucnosti :P nesto se spekulise oko Luiza ... ali ne znam.. ko zna sta je Murinjo smislio.. mozda zeli Modrica u Celziju ko zna ( navijam da nosi svog Khediru sa sobom ) ... da skratim Bejl i Isco i da Morata i Jese Rodriguez dobiju sansu konacno kao standardni u A timu .![]()
Last edited by Bengan; 06-04-2013 at 04:27 PM.
Pa pazi on 6 utakmica u ligi propušta, od momenta kada je u Liverpulu samo sranja pravi, pored svega dobar igrač, ali nije za ostrvo
Kad bi mutavi Venger doveo Isca, a on se uhvatio za Jovetića kao pijan plota. Vredi lik, ali smorili su već treća sezona se seli.