Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: Hangi oyuncular gelisime uygundut

Rookie
    Quote Originally Posted by Komik View Post
    Yukarilarda bir arkadas genc oyuncu gelismesse ciddi deger kaybeder yaslilar fazla kaybetmez demis peki ya gelisirse! Mesala genc oyuncu alip ornegin 1m ye 18 yasinda antreman kacirmadan gelistirisek 23 24 yasina geldiginde degeri ne olur, 2.5m leri gorur mu, yoksa 1m ninde altina mi duser?
    Yaş ile para arasında ters orantı var. Yani yaş ilerledikçe değeri azalır. Güç ile para arasında ise doğru orantı var.

Newbie
    Quote Originally Posted by heraklit View Post
    Bu meseleyi biraz daha kurcalamamız lazım.
    Bir kere yukarıdaki yorumlarınız tamamen doğru.
    Öncelikle deneyimimi aktarayım. Dört defans oyuncumdan ikisi 18 biri 19 yaşında. Onları belirli bir dereceye çıkarttım antrenmanla. (para ve reklamla edindiğimiz dinlenme paketleriyle) Ama biri inanılmaz zor gelişiyor. Demem o ki, öyle masraflı ki, lanet ediyorsunuz transfer ettiğinize. Şimdi soru net: Biz transfer çalışması yapacakken nelere dikkat etmeliyiz? Parasal değeri... Alıntıladığım yorumdan anlaşıldığına göre, doğruluğu kesin değil. Ama bir ölçü gibi duruyor. Peki ya başka? Bu öyle önemli bir mesele ki, yanlış bir transferle motivasyondan ve cebimizden oluyoruz.
    Bazı arkadaşlar ne demek istediğini anlamadı herhalde ama ben kesinlikle anladım.Dediğin gibi bazı oyuncular genç bile olsa hızlı gelişmiyor.Nedenini bende çözemedim.Bilen varsa bizi bir aydınlatsın.

Rookie
    Quote Originally Posted by daywalker71 View Post
    Bazı arkadaşlar ne demek istediğini anlamadı herhalde ama ben kesinlikle anladım.Dediğin gibi bazı oyuncular genç bile olsa hızlı gelişmiyor.Nedenini bende çözemedim.Bilen varsa bizi bir aydınlatsın.
    Ne kadar cok para o kadar kofte genc oyuncuda mesela benim seviyemde 3 milyon a var , 7 milyon ada var genc , cek bir 7 milyonluk bak nasil gelisiyor

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Page 2 of 2 FirstFirst 12