İyi oyunlar arkadaşlar. Takım kalitesi 120% üzerinde ve güçlü yedeklere sahib oyuncu aranıyor. İlgilenen kişiler federasyonumuza istek atsın.
İyi oyunlar arkadaşlar. Takım kalitesi 120% üzerinde ve güçlü yedeklere sahib oyuncu aranıyor. İlgilenen kişiler federasyonumuza istek atsın.
Federasyon dolu ??
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
benim takımın kaitesi 120 değilde 110 uygun olursa gelmek isterim
Takımım yüzde 130 sanmayın lig atlamadığım için yanılırsınız derdim token olsa evet siz benim için idealsiniz AMA
federasyon tertibatını 2 feda 4 imha gibi tasarlanmış başarılıda olacaktır ama korakor dediğimiz eşleşmelerden uzak sadece token üzerine kurulu bir sistem beni sarmıyor acıkcası benim bulunduğum fedde platinde ama sizinkinden farklı
Kurduğunuz sistem bizden fazla puan yapar bizse daha güçlülerle korakor kapışırız
Tercih meselesi elbette
Bol şans
fed: Royal estates big friends
Alisa clup
Gerçekten tokenle başarıyı ödüllendirmeye yönelik düzenlemeler yapılıyor her geçen gün. Artık yapılacak yeni güncellemelerde buna dikkat edilmesi lazım. Bas tokeni al galibiyeti. Bunun neresinden keyif alınabilir ki? İncelikler, hesaplar, taktikler vs... Tüm bunları tokenle ortadan kaldırabiliyorsunuz maalesef...