Results 1 to 6 of 6
Like Tree1Likes
  • 1 Post By hnsmby

Thread: Platin lig federasyonumuza aktif oyuncu aranıyor.

Newbie

Platin lig federasyonumuza aktif oyuncu aranıyor.

İyi oyunlar arkadaşlar. Takım kalitesi 120% üzerinde ve güçlü yedeklere sahib oyuncu aranıyor. İlgilenen kişiler federasyonumuza istek atsın.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Platin lig federasyonumuza aktif oyuncu aranıyor.-turk.jpg  

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by ArifShah View Post
    İyi oyunlar arkadaşlar. Takım kalitesi 120% üzerinde ve güçlü yedeklere sahib oyuncu aranıyor. İlgilenen kişiler federasyonumuza istek atsın.
    Takımını paylaşabilir misin?

Newbie
    Federasyon dolu ??

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Newbie
    benim takımın kaitesi 120 değilde 110 uygun olursa gelmek isterim

Newbie
    Takımım yüzde 130 sanmayın lig atlamadığım için yanılırsınız derdim token olsa evet siz benim için idealsiniz AMA
    federasyon tertibatını 2 feda 4 imha gibi tasarlanmış başarılıda olacaktır ama korakor dediğimiz eşleşmelerden uzak sadece token üzerine kurulu bir sistem beni sarmıyor acıkcası benim bulunduğum fedde platinde ama sizinkinden farklı
    Kurduğunuz sistem bizden fazla puan yapar bizse daha güçlülerle korakor kapışırız
    Tercih meselesi elbette
    Bol şans
    fed: Royal estates big friends
    Alisa clup
    heraklit likes this.

Rookie
    Quote Originally Posted by hnsmby View Post
    Takımım yüzde 130 sanmayın lig atlamadığım için yanılırsınız derdim token olsa evet siz benim için idealsiniz AMA
    federasyon tertibatını 2 feda 4 imha gibi tasarlanmış başarılıda olacaktır ama korakor dediğimiz eşleşmelerden uzak sadece token üzerine kurulu bir sistem beni sarmıyor acıkcası benim bulunduğum fedde platinde ama sizinkinden farklı
    Kurduğunuz sistem bizden fazla puan yapar bizse daha güçlülerle korakor kapışırız
    Tercih meselesi elbette
    Bol şans
    fed: Royal estates big friends
    Alisa clup
    Gerçekten tokenle başarıyı ödüllendirmeye yönelik düzenlemeler yapılıyor her geçen gün. Artık yapılacak yeni güncellemelerde buna dikkat edilmesi lazım. Bas tokeni al galibiyeti. Bunun neresinden keyif alınabilir ki? İncelikler, hesaplar, taktikler vs... Tüm bunları tokenle ortadan kaldırabiliyorsunuz maalesef...