Page 11 of 20 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 101 to 110 of 209
Like Tree79Likes

Thread: Fudbalska dešavanja na našim prostorima i šire(reprezentacija, klubovi)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by Top El View Post
    Ja sam te razumeo da bi voleo da izbije rat.
    Hahah pa ko normalan bi to htio
    t11_fan likes this.

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by UnlockeR View Post
    Nikad me nije zanimala politika, niti ce. Ali evidentno je da je politika ove sezone na Zvezdinoj strani. Ranijih godina je verovatno i bila na nasoj, Partizanovoj, ali ja to nisam primecivao. Nek ostavimo politiku sa strane. Oduvek ste imali brojnije navijace, nema tu sta da se komentarise i polemise. Imate kvalitetniji tim od nas ove sezone, i zbog toga je ovolika razlika. Ovi nasi neuspesi u ligi su mi i dalje nejasni i neobjasnjivi. A ova uprava mi mnogo smrdi. Na celu finansija je zena koja je radila u svakoj firmi koja je pokrala drzavu za x miliona evra. Pa Vazura, lopov i krimalac, samo ukucajte njegovo ime na pretrazi, pa cete videti. Itd. Nas ove sezone vade samo Abubakar i Zivkovic, sigurno jedni od najboljih i najkonkretnijih igraca poslednjih godina. Bukvalno samo njih dvoje igraju na nivou. Ove pobede u Evropi su cista sreca i ocajne forme protivnika. Losi smo ove sezone, i tu nema govora. A opet se vracam na politiku, jer mislim da nam je ova uprava umetnuta sa ciljem da Zvezda lakse dodje do titule.
    Vidis sta je zanimljivo...i sa takvom upravom, u jednoj sezoni se napravilo vise nego u x prethodnih...
    Inace ono sto je meni cudno, bile su tu neke prodaje igrace pa i fina suma od 5,6 mil E nakon prolaza Steaue, sasvim dovoljno vremena do BATE-a da se dovedu neka prava pojacanja, posebno u posljednoj liniji, dakle obrani, neshvatljivo mi je da se jedan provjeren stoper nije doveo, da se malo ulozilo, uslo u LP i sve bi se to isplatilo. Opet se pokazao taj balkanski mentalitet...to mi je uvijek krivo kad vidim da neki klub ima sanse izaci iz prosjeka, pa ne iskoristi priliku, a Partizan je bome imao par dobrih prilika ne samo ove sezone.

Abu je stvarno car, Zivkovic je isto car, ali ne mozes reci da su samo oni dobri i da je sreca u Europi, jbga 6 pobjeda u Europi nije bas sreca, vjerovatno su i puno vise nabrijaniji na Europu, eto pogledaj kako je zadnju odigrao Ostojic kad je usao, a inace je rupa, Balazic je odigrao jako dobro, jbga nije bas da je sreca.
    Top El likes this.
    Sezona 27, Level 27

Famous Top El's Avatar
    Quote Originally Posted by Aleksandar Ilok View Post
    Vidis sta je zanimljivo...i sa takvom upravom, u jednoj sezoni se napravilo vise nego u x prethodnih...
    Inace ono sto je meni cudno, bile su tu neke prodaje igrace pa i fina suma od 5,6 mil E nakon prolaza Steaue, sasvim dovoljno vremena do BATE-a da se dovedu neka prava pojacanja, posebno u posljednoj liniji, dakle obrani, neshvatljivo mi je da se jedan provjeren stoper nije doveo, da se malo ulozilo, uslo u LP i sve bi se to isplatilo. Opet se pokazao taj balkanski mentalitet...to mi je uvijek krivo kad vidim da neki klub ima sanse izaci iz prosjeka, pa ne iskoristi priliku, a Partizan je bome imao par dobrih prilika ne samo ove sezone.

Abu je stvarno car, Zivkovic je isto car, ali ne mozes reci da su samo oni dobri i da je sreca u Europi, jbga 6 pobjeda u Europi nije bas sreca, vjerovatno su i puno vise nabrijaniji na Europu, eto pogledaj kako je zadnju odigrao Ostojic kad je usao, a inace je rupa, Balazic je odigrao jako dobro, jbga nije bas da je sreca.

Zivkovic se povredio,sad nzm dal ce biti spreman za Bilbao Abubakar ce biti sigurno..

Zivkovic se povredio,sad nzm dal ce biti spreman za Bilbao Abubakar ce biti sigurno..
    Znam, pisalo je 3 nedjelje..nadam se da ce se oporaviti
    Sezona 27, Level 27

Pro PepG's Avatar
    Veliko je pitanje da li ce i biti uopste utakmica... izasli su veceras na ulice kao da su postali svetski prvaci, koliko je to bolesno da ides da "docekujes"protivnicki tim

Famous Top El's Avatar
    Sta vas cudi to se i ocekivalo od albanaca(varvara)...

Famous Top El's Avatar
    ,,nadam se ratu"

Ovo me je zbunilo.

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Pa ocemo se vječito mrzit,msm uvijek će biti takih ali treba to srezat pustit djecu neka se druže,igraju bez obzira na prošlost,boju kože,vjeru i nacionalnost...neka ta djeca budu put ka suživotu

Poslano sa mog Tele2fon v5 koristeći Tapatalk

Quote Originally Posted by PepG View Post
    Veliko je pitanje da li ce i biti uopste utakmica... izasli su veceras na ulice kao da su postali svetski prvaci, koliko je to bolesno da ides da "docekujes"protivnicki tim
    Sta vas cudi to se i ocekivalo od albanaca(varvara)...
    Tocno ocekivalo se, ali ajde decki ajmo biti posteni, ono je Beogradu je bilo isto tako varvarski, da krenem sad nabrajati sve ne da mi se, neki su mi vec zamjerili ali sta im ja mogu, propusti na mecu u Beogradu su bili ogromni, redari su tukli igrace, bio je ono pravi linc i sasvim zasluzeno ste bodove izgubili, da bacen je dron ali vi ste bili organizatori tako da nije logicno da je Albanija bila kaznjena a ne vi.

A Albanci su mi postali totalno antipaticni, bahati, bezobrazni i zelim im da ispadnu i navijao sam da im Srbija pomrsi racune
    lespa likes this.
    Sezona 27, Level 27

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Aleksandar Ilok View Post
    Tocno ocekivalo se, ali ajde decki ajmo biti posteni, ono je Beogradu je bilo isto tako varvarski, da krenem sad nabrajati sve ne da mi se, neki su mi vec zamjerili ali sta im ja mogu, propusti na mecu u Beogradu su bili ogromni, redari su tukli igrace, bio je ono pravi linc i sasvim zasluzeno ste bodove izgubili, da bacen je dron ali vi ste bili organizatori tako da nije logicno da je Albanija bila kaznjena a ne vi.

A Albanci su mi postali totalno antipaticni, bahati, bezobrazni i zelim im da ispadnu i navijao sam da im Srbija pomrsi racune
    OK, ali mi to gledamo emotivno, mi samo vidimo dron i sve sto je sledilo posle toga opravdavamo jer smo bili isprovocirani.
    Ali, kad covek hladne glave pogleda snimak kako redari i likovi iz publike napadaju albanske igrace, Bogdanov se setka po terenu itd, shvati da smo zasluzeno kaznjeni.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Page 11 of 20 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast