Quote Originally Posted by lespa View Post
OK, ali mi to gledamo emotivno, mi samo vidimo dron i sve sto je sledilo posle toga opravdavamo jer smo bili isprovocirani.
Ali, kad covek hladne glave pogleda snimak kako redari i likovi iz publike napadaju albanske igrace, Bogdanov se setka po terenu itd, shvati da smo zasluzeno kaznjeni.
Pa naravno da gledate emotivno, sve mi je jasno, i ja sam gledao emotivno na ona dogadjanja na Maksimiru , bratic od moje zene je tad uboden nozem, ali kad neke stvari pogledas sa distance...shvatis neke stvari, tako i ovdje, jbga ono u Beogradu je isto bilo barbarski, bila je to atmosfera linca, nevjerovatni propusti u organizaciji, navijaci koji tuku igrace, uzasni povici sa tribina, jbga ni to nije bilo bajno gledati.

A podsjetit cu te da je propusta bilo i prije drona, no nebitno sad, sve je zavrsilo u redu, samo zelim reci da se ne treba sad nesto iscudjavati postupku Albanaca kad ni vi ne zaostajete u toj mrznji, mada moram priznati da su Albanci bas onako fanaticni, ne svidja mi se opcenito na globalnom planu sto imaju podrsku mnogih, to se ocitava i kroz nogomet i kroz druge sfere drustva, ponasaju se jako divljacki i to mi se nikako ne svidja, a evo na poslu imam kontakata i sa njima i bas se vidi ta neka divljacka crta u njima, ne prezaju pred nicim i sa njima imamo najvise problema