Results 1 to 3 of 3

Thread: Problema

 1. #1
  Newbie
  Join Date
  Aug 2013
  Posts
  9

  Problema

  Salut sunt nivel 12,si marea mea problema este urmatoarea:in fiecare sezon de cateva luni incoace' sunt bagat in campionate cu un nivel mai mare ca al meu.Care este problema?In felul asta nu o sa reusesc sa castig niciodata campionatul,mai mult de un egal nu pot scoate cu acesti adversari!E posibila vreo remediere?
  Si mai exista o problema:la licitatii,se intampla un lucru ciudat,uneori apare un jucator cu o valoare considerabil mai mare decat a celorlalti jucatori(sa zicem la nivel 12 20de milioane),iar atunci cand licitez pentru el(sa spunem ca mai sunt 40 de minute din timpul de asteptare),bag oferta,ies din joc 10 minute si jucatorul dispare din lista de licitatii cu tot cu tokenul pe care l-am licitat.Care e problema aici?
  Multumesc anticipat.
  Last edited by MihaiMadalin; 09-03-2013 at 01:43 PM.

 2. #2
  Super Moderator PricopGeorgeCătălin's Avatar
  Join Date
  Nov 2012
  Location
  Romania
  Posts
  12,907
  Salutare, problema cu nivelul se datoreaza faptului ca nu sunt destui jucator de level-ul respectiv de acea te baga pe tine sa joci intr-un campionat de nivel superior.

  O solutie desi nu chiar asa de favorabila tie ar fi sa nu joci timp de un sezon sa ramai cu un nivel in urma si sa-i lasi pe restul sa se detaseze.

  Problema cu transferurile e ciudata, partea cu pretul mai mare e usor de explicat (cu cat e mai scump jucatorul cu atata creste mai repede) faptul ca dispare dupa ce ai licitat mi se pare absurd, incerca sa contactezi echipa de support la support@nordeus.eu .

 3. #3
  Newbie
  Join Date
  Aug 2013
  Posts
  9
  Am inteles,multumesc frumos pentru sfaturi!