Results 1 to 2 of 2

Thread: nu am primit token

 1. #1
  Newbie
  Join Date
  Oct 2013
  Posts
  2

  nu am primit token

  In data de 14.10.2013 din cauza problemelor pe care le aveti sau este o tactica a dvs pentru a insela cumparatorii de token-uri am incercat sa fac o tranzactie pentru a cumpara token iar sistemul dvs imi spune ca cardul nu este alimentat.
  Stiind ca acest lucru nu este posibil am incercat sa fac acest lucru de patru ori si acelas raspuns al sistemului, cardul bancar nu este alimentat, si asa am facut patru tranzactii din care una am dorit sa o fac.
  Mai mult de atat in afara de faptul ca din cele patru tranzactii am dorit sa fac decat una, partea frumoasa a lucrurilor este ca nici nu am primit token-urile pentru care am facut acele tranzactii,cu toate ca banca mi-a confirmat acele 4 tranzactii efectuate.
  Acum sa imi raspundeti dvs ce este de facut si daca credeti ca este normal sa se intample acest lucru.
  As dori un raspuns cat mai rapid deoarece jocul nu sta pe loc iar eu nu pot face achizitii de jucatori si sincer nici dvs nu v-ar place sa cumparati ceva de pe un site cu asa mare popularitate si sa nu primiti nimic.


  VA MULTUMESC

 2. #2
  Newbie H3LL's Avatar
  Join Date
  Nov 2013
  Posts
  34
  Din cate stiu eu sistemul merge foarte bine (am cumparat si eu si a mers ok ). In cazul in care dumneavoastra ati gresit ceva cand ati facut acest demers (tranzactie) e problema dumneavoastra. Am observat ca scrie clar sa nu repetati procesul in cazul in care nu merge. Nu sunt din staff-ul top eleven deci nu stiu sa va zic altceva.Ori a fost vreo problema cu sistemul de cumparare ori dumneavoastra ati facut vreo greseala.
  O z buna !