Am trecut demult peste revolta asta interioara. De cateva sezoane bune am renuntat sa mai bag bani. Iau jocul ca pe ceva funny si fara miza. Cunosc mai multi playeri care nu au bagat niciun cent si au titluri de campioni, Cupe si Ligi castigate, iar eu nu am mai iesit campiond de prin sezonul 4-5. In timp ce eu itram pe joc de 10 ori pe zi, la meciurile mele si ale adversarilor, astia care nu au nagat niciun ban nu au telefoane smartphone si intra o data la 2-3 zile...Lasa echipa sa joace singura si chiar castiga, iar noi ne ofticam si visam sa ii dam in judecata, E clar ca cei care au produs jocul, vor sa castige bani, depinde de noi cat suntem de prosti sa dam bani pe un server care DA, uneori da si erori.
Am intrebat si eu de mai multe ori adminii cu diverse probleme, dar de cele mai multe ori am primit raspunsuri la misto. O data am intrebat de ce in liga mea 14 sau 15 sunt jucatori din liga superioara 15 sau 16. Ziceam ca nu e o competitie corecta Iar Pricop asta imi zicea ca nu sunt playeri suficienti si ii combina. Ca sa le pot tine piept eram obligat sa cumpar jucatori doar de la impresar. Alta data ma plangeam ca dupa ce transfer jucatori si am buget pe minus nu pot vinde jucatori. Am suspectat ca ii tin intr-un fel de black-list si mi-a raspuns tot la misto: "ce echipa vrea sa transfere jucatori batrani?!". I-am raspuns ca Raul, Del Piero, Beckham au plecat in America la batranete si sa vezi cum dupa 2-3 zile am vandut tot ce doream si am iesit din faliment. Acum am acceasi problema si imi amintesc ca fostii jucatori ai lui Arsenal PIres si Ljungberg au fost reprimiti in activitate la 40 de ani la nu stiu ce echipa anonima. Eu acum am la vanzare jucatori de 22-3-24 ani care nu se vand. Cel mai batran are 30 ani si calitate 129. Chiar nu il vrea nicio echipa in realitate pe Cassilias doar pt ca e trecut de 30 ani?