ce mortii masii faceti aici bai fraierilor conduc tot campionatul de pe locul 1 si ma faceti in ultimele 2 etape!!! iar campionatul il castiga unul de 73 calitatea iar eu am 81, sa va fie rusine muistilor.
ce mortii masii faceti aici bai fraierilor conduc tot campionatul de pe locul 1 si ma faceti in ultimele 2 etape!!! iar campionatul il castiga unul de 73 calitatea iar eu am 81, sa va fie rusine muistilor.
tu nu ai vazut ca echipa ta este in cadere . de ce nu ai schimbat ceva la ea? si eu am simtit scaderea de forma a echipei mele si am luat masuri
Nu e vina nimanui ca tu nu stii juca top eleven
Last edited by Cristi Huzum; 01-10-2015 at 06:20 PM.
Si eu am pierdut campionatu in penultima etapa,ma batut locul 7 cu 3-0 si am pierdut campionatu la golaveraj,daca ma batea cu un gol diferenta castigam capionatu
Mosule, se mai intampla. Intr-adevar, este al dracu' de frustrant sa pierzi campionatul aiurea. Este ireal cum o echipa care ar avea nevoie de 3 puncte in 3 meciuri sa nu faca decat 1 punct daca se bate pentru campionat. Mai ales in situatia ta. So effin' sad, man. Ghinion cat cuprinde.
Vorba unui tovaras de-al meu: "Viata-i greu si tiganii are arme." ). Gen.
Eu il inteleg pe om e frustrant ca si eu am pierdut o dubla dintre meciurile campionatul trecut cu unu care a terminat pe locul 8 (eu lucul 2 ) si mereu dominam cu 66-64% ,dar nimic ....am pierdut cu 2-1 mereu .
No si amu te.ai enervat pt nimik . Sezonu viitor va fi mai bine . O sa vezi mai incolo ca o sa te bucuri ca ai terminat pe 7 si ca nu ai ramas pe 8 sa repeti sezonul
urata situatie