Salut, am si eu o problema nu imi apar meciurile la toti prietenii, de exemplu nu pot sa fiu suporter pentru unii din ei, cu toate ca eu i-am invitat in joc. Stie cineva cum se poate remedia? Se poate sa fim pe servere diferite?
Salut, am si eu o problema nu imi apar meciurile la toti prietenii, de exemplu nu pot sa fiu suporter pentru unii din ei, cu toate ca eu i-am invitat in joc. Stie cineva cum se poate remedia? Se poate sa fim pe servere diferite?
Depinde...
dacă meciu e pe final nu poți susține pe nimeni
dacă i-ai invitat tu nu cred că sunteți pe servere diferite, de obicei când inviți pe cineva acela intră automat pe server cu tine
prietenii tăi sigur mai joacă? e posibil să fi fost inactivi și să le fi șters jocul contul
E naspa ,deoarece de exemplu eu cunosc pe mai multi prieteni pe Facebook care joace de mai mult timp de cat mine , iar altii de mai putin si nu-mi apare la Program competitional - meciurile prietenilor la niciunul .Intradevar mai sunt cativa , dar aceia sunt manageri care le-am dat add doar in joc , pt ca daca poate le-as fi dat add si pe Facebook nu le-as mai putea sa le vad meciurile nici lor .
aceeasi problema are si un prieten de-al meu...el m-a nvitat sa joc dar suntem pe servare diferite si nu ne putem vedeam meciurile