Results 1 to 7 of 7
Like Tree1Likes
 • 1 Post By Dumitrescu Dan-George

Thread: Negociere jucator

 1. #1
  Rookie
  Join Date
  Jul 2013
  Posts
  98

  Unhappy Negociere jucator

  Am licitat pentru un jucator de la Negocieri si se pare ca proprietarul sau a pus un pret maxim de vanzare, dar eu nu mai pot modifica oferta mea.
  La ceilalti jucatori pe care am facut o oferta apare "Offer details" si mai pot modifica ceva, insa nu si aici. Care sa fie problema?

 2. #2
  Pro Bogdan Astefanei's Avatar
  Join Date
  Jun 2013
  Posts
  782
  Daca proprietaru jucatorului a fixat deja pretu de vanzare nu mai ai ce sa faci si daca zici ca a pus pretu maxim nu cred ca se merita sa accepti ... parerea mea.

 3. #3
  Addicted Stratila Alexandru's Avatar
  Join Date
  Feb 2014
  Location
  Iasi
  Posts
  706
  Probabil jucatorul a fost vandut catre alt club si in situatia asta tu nu mai poti face nimic,decat sa astepti returnarea jetoanelor

 4. #4
  Rookie
  Join Date
  Jul 2013
  Posts
  98
  dupa cum ati vazut, nu se terminase licitatia. Iar eu nu mai puteam schimba ofeta mea.
  Se poate totusi ca proprietaru sa fi fixat suma mai mare decat aveam eu in visteria clubului. Acesta s-ar putea sa fie motivul
  Florin Pop likes this.

 5. #5
  Newbie
  Join Date
  May 2015
  Posts
  44
  Am depus o oferta în rubrica ”negocieri”. era un român care scosese un st de 28 de ani. era bun pt mine. i-am dat cât a cerut. dacă voia mai mult de ce nu cere mai mult ? în fine , nu a răspuns la solicitarea mea. s-a închis negocierea si au venit tokenii înapoi. până aici corect. am depus tot pe acel jucator cu 1 token mai mult , m-am mai gândit și am plusat cu 3 buc . total 10 buc. a reînceput ceasul . azi dimineață - pauză , au dispărut și jucător și ofertant și tokenii . ce fac ?

 6. #6
  Newbie
  Join Date
  Jan 2015
  Posts
  12
  Cum pot cumpara jucatori de 6, 7 sau 8 stele de la lti manageri? Trebuie sa cumpar intai un anumit nr de jucatori de la impresar sau sunt alte conditii? Poate sa-mi raspunda cineva?

 7. #7
  Dreamer
  Join Date
  Jul 2014
  Location
  Romania
  Posts
  428
  nu poti cumpara jucatori de 7 , 8 stele de la alti manageri !