1Likes
-
1
Post By Dumitrescu Dan-George
-
-
Pro
Daca proprietaru jucatorului a fixat deja pretu de vanzare nu mai ai ce sa faci si daca zici ca a pus pretu maxim nu cred ca se merita sa accepti ... parerea mea.
-
Addicted
Probabil jucatorul a fost vandut catre alt club si in situatia asta tu nu mai poti face nimic,decat sa astepti returnarea jetoanelor
-
dupa cum ati vazut, nu se terminase licitatia. Iar eu nu mai puteam schimba ofeta mea.
Se poate totusi ca proprietaru sa fi fixat suma mai mare decat aveam eu in visteria clubului. Acesta s-ar putea sa fie motivul
-
Am depus o oferta în rubrica ”negocieri”. era un român care scosese un st de 28 de ani. era bun pt mine. i-am dat cât a cerut. dacă voia mai mult de ce nu cere mai mult ? în fine , nu a răspuns la solicitarea mea. s-a închis negocierea si au venit tokenii înapoi. până aici corect. am depus tot pe acel jucator cu 1 token mai mult , m-am mai gândit și am plusat cu 3 buc . total 10 buc. a reînceput ceasul . azi dimineață - pauză , au dispărut și jucător și ofertant și tokenii . ce fac ?
-
Cum pot cumpara jucatori de 6, 7 sau 8 stele de la lti manageri? Trebuie sa cumpar intai un anumit nr de jucatori de la impresar sau sunt alte conditii? Poate sa-mi raspunda cineva?
-
nu poti cumpara jucatori de 7 , 8 stele de la alti manageri !
Tags for this Thread