Originally Posted by
Vlad Tepeș
Pina astazi am jucat si eu acest joc dar azi am incetat sa mai joc datorita faptului ca e un joc de extrem de slab in care iti pierzi timpul degeaba. Va si relatez de ce. Azi am jucat in campionat cu un jucator mai slab decit mine ...cind ma refer mai slab spus asta ca eu la nr de jucatori cu 5 stale si cu 4 stele eram net peste el si pe linga asta aveam si citiva jucatori cu abilitati speciale.Am avut si asezare buna in teren pe toate posturile. Am jucat in campionat, acasa si surpriza.....am luat bataie ceea ce nu e normal daca e sa o luam normal.... Am facut transferuri de jucatori buni ...i-am antrenat..erau la maxim cu toate si am luat bataie....asa ca mi se pare un joc penal si fara nici o logica. Inca un joc jenant fara nici un sens si o pierde re de timp. Imi pare rau ca mi-am pierdut timpul degeaba pe un joc care mi s-a parut ok ca acum sa fiu convins ca e un joc jenant.Daca vreti sa nu va pierdeti timpul si voi ca mine va dau acelasi sfat. Sa renuntati ...Din aceasta zi nu voi mai juca acest joc penal.