Results 1 to 10 of 12
Like Tree2Likes

Thread: terminati cu minciunile

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Dreamer Mr.Uzzy's Avatar
    Eu am 100% conditia si moralul inainte de fiecare meci insa cel mai mult conteaza prezenta managerului si deciziile sale in timpul meciului.
    Am intrat in repriza a -2a si am reusit sa intorc rezultatul de la 2-0 pt adversar intr-o zi + ca nu am mai pierdut de mult timp un meci la care am fost prezent

Dreamer
    Ce formatie folosesti ? Tactici ? Ce nivel ai ?

Quote Originally Posted by Mr.Uzzy View Post
    Eu am 100% conditia si moralul inainte de fiecare meci insa cel mai mult conteaza prezenta managerului si deciziile sale in timpul meciului.
    Am intrat in repriza a -2a si am reusit sa intorc rezultatul de la 2-0 pt adversar intr-o zi + ca nu am mai pierdut de mult timp un meci la care am fost prezent

Dreamer Mr.Uzzy's Avatar
    Quote Originally Posted by Stefanut Stefanut View Post
    Ce formatie folosesti ? Tactici ? Ce nivel ai ?
    4-4-2 de cand am inceput sa joc top eleven cu mijlocasii ML si MR avansati.
    Toate tacticile pe default,adica normal,iar la pauza schimb jucatorii cu ratingul cel mai mic si bag pressing avansat,dupa deposedare dura iar in final umblu la mentalitate daca inca e cazul.

Cat despre investitii in joc...am avut o echipa facuta la impresar,inca o mai folosesc de 3 sezoane incoace si am castigat doar de 2 ori campionatul si un CL. Nu-s multumit de investitie si nici nu voi mai face asta,ma voi baza doar pe strategii deoarece pana acum mi-a mers foarte bine