Results 1 to 10 of 12
Like Tree2Likes

Thread: terminati cu minciunile

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    omu nu a cerut sa castige campionate pe linie in primi 4 sau cateodata in primi 7/ despre ce vorbim/ te bate ultimul din clasament e varza nici na mai intrat in joc demult tu diperat sa ramai in primi 7 100% odihnit, 100% moral bun,toti de 5 stele chiar si de 6 si urmaresc jocul tactica buna si la urma iau bataie!!!!?? e ceva la mijloc sau e o aiureala de joc,,aleatorie"??????

Addicted
    Quote Originally Posted by Opris Mircea View Post
    omu nu a cerut sa castige campionate pe linie in primi 4 sau cateodata in primi 7/ despre ce vorbim/ te bate ultimul din clasament e varza nici na mai intrat in joc demult tu diperat sa ramai in primi 7 100% odihnit, 100% moral bun,toti de 5 stele chiar si de 6 si urmaresc jocul tactica buna si la urma iau bataie!!!!?? e ceva la mijloc sau e o aiureala de joc,,aleatorie"??????
    este o chestie aleatorie.

jocul incearca ca creeze o situatie cat mai reala (adica sunt zile cand jucatorii nu sunt in forma sau nu sunt inspirati) si din aceasta cauza apar si astfel de surprize.

nu cred ca exista jucator care sa nu se fi confruntat cu astfel de "meciuri pierdute" inexplicabil.

personal am avut perioade cand am bagat bani si perioade cand nu am "cotizat" dar indiferent daca am cotizat sau nu, am avut meciuri pierdute.

am avut jucator in echipa care a facut un sezon cu note de 7-8-9 si exact cand imi trebuia mai mult jucatorul respectiv ia nota 5 si pierd meciul (jucatorul era chiar portarul iar adversarul mult mai slab a avut 1 singur sut pe poarta si ala gol)

PS am vazut intr-un sezon un meci antologic (cred ca daca se intampla la mine spargeam calculatorul):

echipa pe primul loc, ultima etapa, joaca cu echipa de pe ultimul loc (echipa cu portar in post de atacant si mijlocasul in post de portar), echipa de pe ultimul loc primeste niste note fantastice si termina la egalitate iar cel de pe primul loc cade pe 2 si pierde campionatul
    Last edited by florian slaniceanu; 01-17-2016 at 06:35 AM.