bun venit in club
se intampla frecvent astfel de rezultate surpriza, ma mir ca nu ai mai patit asa ceva
la mine a fost mai grav in trecut: eram primul loc, neinvins, si am luat bataie acasa de la echipa de pe ultimul loc (eu neinvins, el fara nici o victorie)
verifica si ce note au primit jucatori tai
Din pacate nu prea ai ce sa-i faci si daca te plangi la ei nu stiu ce poti rezolva pentru ca sunt mii si mii de plangeri, cateva zeci doar de la mine. Sper ca pe viitor sa se schimbe asta si iti dau dreptate. Jocul ar trebui sa recunoasca persoanele active si cele pasive si sa faca diferenta macar aici.
E foarte trist cand se intampla asta mai ales cand esti un jucator foarte activ.
Si eu am cateva neintelegeri.
De exemplu,nu inteleg de ce uneori am posesia de 57%-60%,dar adversarii mei isi creeaza mai multe sanse de a marca decat mine(uneori chiar ma domina categoric din acest punct de vedere).La final vad ca am avut statsitici aproximativ apropiate,desi daca dau la sectiunea "Comentarii" din timpul meciului este chiar contrariul.
Asa este conceput jocului.Probabil posesia se face dupa calitatea primului 11 si omogenitatea echipei,dar uneori un pot sa imi explic multe lucruri.