Results 1 to 10 of 24
Like Tree15Likes

Thread: probleme asociatii

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Practic de 4 zile nu mi mai merge sa ma loghez sub versiunea noua ! Am pierdut si asociatia nici nu stiu ce au facut baietii ! Apar 2 erori : TRY AGAIN/OLD VERSION....sau LOW MEMORY...
    florian slaniceanu likes this.

Addicted
    Quote Originally Posted by Iulyus Iulian View Post
    Practic de 4 zile nu mi mai merge sa ma loghez sub versiunea noua ! Am pierdut si asociatia nici nu stiu ce au facut baietii ! Apar 2 erori : TRY AGAIN/OLD VERSION....sau LOW MEMORY...
    stai linistit, in asociatie ne descurcam

in seara asta jucam finala si avem sanse foarte mari sa castigam turneul

acele 2 erori apar din cauza calculatorului tau

am patit si eu si atunci am sters istoricul de navigare al browserului inclusiv coockie-urile si inchid orice alta aplicatie care ruleaza.

nu rulez absolut nimic altceva pe calculator, nici word, nici excel, absolut nimic, doar jocul si mege foarte bine si nu mai apr acele erori.
    Iulyus Iulian likes this.

Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Quote Originally Posted by Iulyus Iulian View Post
    Eroarea asta o primesti daca dureaza prea mult sa se conecteze la joc.

Cum a scris si Florin, e indicat sa mai cureti browserul, sterge memoria cache & cookie si incearca sa inchizi aplicatiile din background care-s deschise.
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Newbie
    Am incercat toate solutiile mentionate de voi . Problema persista ! Am reinstalat si OS . Am dezinstalat si iar am instalat adobe flash player... 4 gb ram . Nu am idee cum pot rezolva ! Mai puteti veni si cu alte solutii ?
    florian slaniceanu likes this.