Salut.
Am doar 6 rezerve si 5 jucatori in afara lotului.(normal 7 rezerve , 4 odihna).
De unde pot schima ?
Multumesc.
Salut.
Am doar 6 rezerve si 5 jucatori in afara lotului.(normal 7 rezerve , 4 odihna).
De unde pot schima ?
Multumesc.
Nu exista o astfel de optiune in care sa alegi numarul de "subs" (7) respectiv numarul de "res" (4 - in mod normal)
Acum cateva saptamani mi s a intamplat ceva similar cand S1 a disparut pur si simplu si eram fortat sa am doar 6 subs si restul rezerve (cum spui tu la odihna) din cauza faptului ca am pus jucatori la imprumut in Asociatie.
Fie toti cei 5 din afara lotului nu au contract semnat, desi mi-e greu sa cred ca esti in pozitia asta in cea de a 3 a saptamana a sezonului si va trebui sa semnezi unul, evident.
Ori probabil ai jucatori la imprumut in Asociatie. Daca asta e cazul, incearca sa-i rechemi la echipa si ii vei putea pune ulterior in Asociatie, dupa ce-ti rezolvi problema.
Daca nu esti in niciunul din cazurile astea, atunci ai o problema cu jocul, intr-adevar.
Sper ca ti-am fost cat de cat de folos.
Cei 5 din afara lotului nu sunt mereu aceeasi -ii mai si schimb- deci nu poate fi vorba de contract sau de imprumut.Acum sunt 5 jucatori care au jucat la 18:45.
Cum ti s-a intamplat si tie ,prima data a disparut S5 si dupa caeva zile a aparut si acum a disparut S7.
Si nu am jucatori imprumutati.
Multumesc.
Last edited by Aurelian; 01-02-2017 at 07:41 PM.
Fara nici un fel de gluma..... un admin , un moderator ceva,, sa ne ajute......?Am vandut 6 jucatori in speranta ca se schimba ceva ..... da s-a schimbat ..... mi-a disparut S6 nu mai am nici un RES. am S1,S2,S3.S4,S5 .......S7...Undeeste S6?
Chiar nu are cine sane raspunda????????? Sau sa dea un sfat???????
Poti posta niste poze? Scuze de postarea intarziata.