Serios acuma....chiar sunt prietenii mei .. nu sunt conturi diferite !!Eu ma loghez cu Facebook ... nu mi-am facut cont separat...la fel si prietenii mei... Si nu avem mai multe conturi de facebook! Foarte sincer !! Ms mult de raspuns ! Dar cred ca am gasit rezolvarea la chestiunea II... Pr.3 lucreaza la o firma ce foloseste internetul de la o firma germana ... probabil au serverul in Germania .. sau ceva de genul asta ... si doar cand e la lucru ii merge chestia cu pachetele de sanatate...deci suntem noi de vina ca suntem romani!!!!...PACAT!!!
Ms mult de raspuns !!!

LinkBack URL
About LinkBacks

Eu ma loghez cu Facebook ... nu mi-am facut cont separat...la fel si prietenii mei... Si nu avem mai multe conturi de facebook! Foarte sincer !! Ms mult de raspuns ! Dar cred ca am gasit rezolvarea la chestiunea II... Pr.3 lucreaza la o firma ce foloseste internetul de la o firma germana ... probabil au serverul in Germania .. sau ceva de genul asta ... si doar cand e la lucru ii merge chestia cu pachetele de sanatate...deci suntem noi de vina ca suntem romani!!!!...PACAT!!!
Reply With Quote