Results 1 to 5 of 5

Thread: Problema Medicamente, Moral, Conditie

 1. #1
  Newbie
  Join Date
  Apr 2013
  Posts
  1

  Problema Medicamente, Moral, Conditie

  Am o problema legata de medicamente, moral si conditie.
  Cand primesc de la prieteni cate 2-3 conditi mi se pune doar 1.
  de ce?

 2. #2
  Super Moderator PricopGeorgeCătălin's Avatar
  Join Date
  Nov 2012
  Location
  Romania
  Posts
  12,976
  Deoarece e limita de 1 tip de cadou pe zi
  Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

 3. #3
  Newbie
  Join Date
  Jun 2013
  Posts
  2
  Am și eu o nedumerire... Suntem un grup de prieteni (o sa îi denumesc Pr.1, Pr.2, Pr.3, Pr.4 pt. o mai bună înțelegere a problemelor) care jucăm Top Eleven și am întâmpinat câteva probleme:
  1. Doar la Pr.2 și Pr.3 le merge chestia cu 2% support din vizionarea meciului (deși toți ne avem unul pe celălalt în lista de prieteni pe Top Eleven). Adică la cei doi le apare când unul din ei are meci și poate urmări meciul... celorlalți doi nu le apare.
  2. Doar la Pr.3 îi funcționează o chestie interesantă ce ne-ar ajuta foarte mult dacă ar merge și la noi restul ... și anume, el dacă are jucătorii obosiți intră la Antrenamente dă click pe Condiție apoi click pe Pachet Sănătate și apoi, el neavând nicun pachet de sănătate, îi apare fereastra Cumpără/Întreabă-ți Prietenul/GRATIS .. el dă click pe GRATIS și îi rulează un clip pe telefonul mobil (toți jucăm de pe telefoanele mobile) care îi dă acest pachet de sănătate GRATIS... Noi, respectiv Pr.1, Pr.2 și Pr.4, am încercat de nenumărate ori aceeași tactică, dar mereu ne spune „Nu sunt oferte disponibile în acest moment. Vă rugăm încercați mai târziu” sau „Nu mai sunt oferte disponibile pentru astăzi”... Va rog să ne lămuriți și pe noi. Mulțumim...!!!

 4. #4
  Rookie Puski's Avatar
  Join Date
  Dec 2012
  Location
  RO
  Posts
  67
  Salutare Ovidiu, răspunsul la problemele astea:
  1. Cel mai probabil prietenii ăștia au fost puși pe servere diferite, unele funcții funcționează doar dacă sunteți pe același server...știu e o chestie nasoală, am mai zis-o și eu pe undeva pe aici, dar nu prea au cum să ne stocheze pe toți pe un singur server...
  2. Prietenul nr. 3 de care zici a fost pus pe un server pe care sunt valabile încă clipurile cu video-uri pentru tokens/pachete de sănătate etc...e mai norocos, eu, tu...și ceilalți prieteni ai tăi nu au această opțiune pe servere. Poți încerca eventual să întrebi la suport de ce, dar tare bănuiesc că mai degrabă ar tăia opțiunea și de pe serverul lui Pr.3 decât să bage pe toate serverele opțiunea... )

  Acuma pe lângă subiect...zi serios, prietenii ăștia ai tăi sunt defapt alte conturi de ale tale, poți să ne zici... că cică nu e nimic rău în asta

 5. #5
  Newbie
  Join Date
  Jun 2013
  Posts
  2

  Quote Originally Posted by Puski View Post
  Acuma pe lângă subiect...zi serios, prietenii ăștia ai tăi sunt defapt alte conturi de ale tale, poți să ne zici... că cică nu e nimic rău în asta
  Serios acuma....chiar sunt prietenii mei .. nu sunt conturi diferite !! Eu ma loghez cu Facebook ... nu mi-am facut cont separat...la fel si prietenii mei... Si nu avem mai multe conturi de facebook! Foarte sincer !! Ms mult de raspuns ! Dar cred ca am gasit rezolvarea la chestiunea II... Pr.3 lucreaza la o firma ce foloseste internetul de la o firma germana ... probabil au serverul in Germania .. sau ceva de genul asta ... si doar cand e la lucru ii merge chestia cu pachetele de sanatate...deci suntem noi de vina ca suntem romani!!!!...PACAT!!!
  Ms mult de raspuns !!!