Results 1 to 8 of 8
Like Tree2Likes
 • 2 Post By bitzurock

Thread: Accidentari in serie!

 1. #1
  Newbie
  Join Date
  Jun 2013
  Posts
  1

  Accidentari in serie!

  Salut! Va rog respectuos sa-mi rezolvati problema accidentarilor frecvente pe care le au jucatorii mei.Nu mi se pare fair ca la fiecere partida sa am lesionati cate doi jucatori. De exemplu ieri in liga campionilor am avut doi lesionati ,azi la fel in liga campionilor inca doi iar in campionat inca unul.Eu an bagat o anumita suma de euro in acest joc si nu mi se pare corect ce mi se intampla , pentru ca alti colegi de-ai mei nu patesc la fel.De asemenea cred ca pot fii de acord sa se lesioneze dar nu in asa hal ca la mine. Va multumesc si sper ca acest lucru sa mi-l reglati pentru ca in acest mod nu pot antrena ehipa iar daca nu mi se regleaza nu o sa mai joc acest joc! O seara placuta!!!

 2. #2
  Newbie
  Join Date
  Feb 2013
  Location
  Romania
  Posts
  13
  Am pus si eu problema...,si s-a mai discutat din ce am vazut...ideea e simpla...un nene turca-bre...in unele zile apasa 2-3 butonase si...pam-pam mecanica jocului se orienteaza per multe accidentari la global(am multi prieteni care in aceleasi zile au multi accidentati...coincidenta?...nu!);treaba e simpla:accidentari multe,tre sa folosesti rosii,le termini...tre sa cumperi...si s-a elucidat misterul...deci bagi bani,bine,nu?...fux off then ca sunt destui fraieri,ca si mine,care joaca...la atatea milioane,1-2 in minus...mare pierdere.

 3. #3
  Rookie Puski's Avatar
  Join Date
  Dec 2012
  Location
  RO
  Posts
  67
  Amo_rphis ...o parte de dreptate ai și tu, dar vezi că e nene sârbul de fapt, nu nene turcu conduce jocul
  Totuși, poate fi și de la voi...câte unul mai pățesc și eu să se accidenteze dar chiar câte doi pe meci mai rar, gazonul vostru sau al celor cu care jucați trebuie să fie la un nivel cât mai mare pentru a evita accidentările, de câteva nivele de când îmi e la maxim mi se mai accidentează jucători dar numai dacă nu folosesc pachete de sănătate(sau pur și simplu încerc să le țin condiția la un nivel ridicat).
  Și mai e obiceiul să se joace cu deposedarea setată pe Dură...dacă adversarul joacă așa sigur că e mai mare posibilitatea să ai accidentați, dar se vede și la el la cartonașe... )

 4. #4
  Super Moderator PricopGeorgeCătălin's Avatar
  Join Date
  Nov 2012
  Location
  Romania
  Posts
  12,897
  Poti posta o poza cu echipa cum o vezi de la antrenamente (cu conditia lor fizica) ?

 5. #5
  Newbie
  Join Date
  Jul 2013
  Posts
  1
  Accidentari in serie!-accidentati.jpg
  De accidentatii mei ce spuneti? In 3 meciuri consecutive am 7 accidentati, multi dintre ei cu peste 4 zile! Conditia din poza pentru prima echipa este imediat dupa meci, la inceputul fiecarui meci toti au fost 100% pregatiti si moral f bun...

 6. #6
  Newbie
  Join Date
  Nov 2013
  Posts
  8
  E cel mai de kkt joc de genul asta...accidentarile sunt prea dese si de lunga durata. E clar ca e vorba de ceva financiar, sa bagi bani sa iei pachete de alea, dar nu e corect totusi. Sunt si alte jocuri unde poti plati, dar avantajele sunt de natura estetica mai mult. Ce faci daca nu ai bani sa cumperi pachete de sanatate? Cum mai poti juca fara jucatori? E prea exagerata faza cu accidentarile!
  andreii and George Abel like this.

 7. #7
  Super Moderator PricopGeorgeCătălin's Avatar
  Join Date
  Nov 2012
  Location
  Romania
  Posts
  12,897
  Topic inchis
  Learn how to play with us on www.topeleven.info and find out the best informations
  Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook