51Likes
-
VIP
Dakle..dolazi nam SP i NK Dunav Ilok zeli igrati u dresovima koji podsjecaju na nasu reprezentaciju..Za ovakva dva dresa ako netko ima da posalje (ili njihove varijacije) uzimam u trgovini sta god zele za 50 tokena.
Takodjer trazim stare dresove i grbove a da su PLAVE boje ili da imaju nesto plavo na sebi, za jedan stari dres koji mi mozete poslati saljem vam iz prodavnice koji god zelite, a za garnituru domaceg i stranog dresa poslat cu vam dresove ili grb u vrijednosti od 30 tokena. Ponuda vrijedi do pocetka nove sezone.
-
Newbie
-
Rookie
Jel ima neko da mi posalje dres crno crveni sa lavom koji je ranije bio(da se slaze sa spartancem novim grbom) u ponudi a ja cu mu uzeti neki koji sada ima.. Hvala unapred
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
Brate molim te ako i dalje delis da mi posaljes ovaj logo sto pise dzoni ispod njega, bio bih ti do neba yahvalan...skoro sam poceo da igram i mnogo sam se navuko
-
Last edited by Vojkan Pfc Loncar; 06-20-2014 at 05:37 PM.
-
http://token-topeleven.com/wp-conten...2014/04/a8.png
Brate molim ti ako i dalje deliš da mi pošalješ ovaj grb levo bio bih ti jako zahvalan .
-
Sta je bilo ono sto su spamovali skoro svaki dan da prve 3 ekipe u ligi imaju neke dresove nesto? Nisam upucen, moze neko da objasni?
-
-
-
Dreamer
@NTNK jel i dalje saljes grbove?