ne igram jer nemam niti iphone niti android telefon :P
Kao korisnik blackberry-a osjecam se napusten u ovom svijetu..sta god da naprave samo za iphone i android jbt..nigdje neces vidjeti aplikaciju za ta 2 sistema i za windows mobile.. :(
Printable View
ne igram jer nemam niti iphone niti android telefon :P
Kao korisnik blackberry-a osjecam se napusten u ovom svijetu..sta god da naprave samo za iphone i android jbt..nigdje neces vidjeti aplikaciju za ta 2 sistema i za windows mobile.. :(
Nije to problem :D
Ne nosim ga na posao a kada sam kući igram preko kompa :D
Nikada mi se nije ukazala potreba da instaliram :D
Ja imam Motorola Milestone 2 odnosno DROID 2, solidan telefoncic uzet pre oko dve, dve ipo godine, jedino sam ubacio Android 4.1.2(Jelly Bean) i to je to
Trudim se da odgledam svaku tekmu mada u skoli su iskljucili internet pa mi to pravi problem ...
Ja kad sam u skoli i uvece meceve kada imam igram na fonu :) a tel mi je Huawei U8180
Играо сам до 25. Маја на Алкател ОТ997. Тада су ми украли телефон :mad: Мој кум и 1 друг су играли такође преко андроида до пре недељу дана, али како кажу апликација у последње време не ради :(
Naravno Sony Xperia tipo.
pozdrav svima !!! Resio sam da kupim mobilni sa android platformom, verovali ili ne najvise zbog top elevena :) pa me zanima da li MOTOROLA MOTOLUX moze da otvori aplikaciju (procesor jacine 800mhz) ..... ako neko ima savet za dobar a ne skup mobilni neka ostavi komentar.... primer za MOTOROLU , post paid , tarifa u mts mrzi 1140.oo tj mix net M paket......
odlucio sam, danas sam narucio samsung galaxy young ili S6310, procesor 1 ghz a 768mb rama, mislim da ce sasvim lepo raditi top eleven... odabrao sam paket preko mts mix net m,300 min,600sms i 600mb sve to oko 1300din mesecno... sada me zanima koliko moze da skine mb jedna utakmica kada se uzivo prati...par min jos pre i posle... da li neko moze da mi odgovori????