што се тиче пријатеља и "пријатељских" утакмица имам свакаква искуства. на фб-у међ пријатеље имам само људе које лично познајем. дешавало се пар пута да ме неко од њих (иако су јачи по 15-20 лига од мене нејаког исцима за пријатењску у незгодно време. вероватно су били испали из лш и купа у раној фази такмичења, па решили мало да тренирају екипу. пошаљем поруке да ме не цимају и ту се прича завршава. да се понови имали би други жути, односно црвени...брисање .

када сам био 3-ћа лига, понуди ми лик из моје лиге да ми буде пријатељ на топ11. ајд размишљам ја ваљда неће да испадне пизда да ме цима са пријатељске, иако смо за прву позицију он и ја имали највеће шансе. пар кола пре краја лиге ја увече имам битан меч. он његов добио сабајле. на мање од сат времена пре почетка исцима ме са непријатељску. имао сам време да променим састав или допингујем поједине играче и добијем првенствену утакмицу. разлика у бодовима +3 за мене. одмах га избришем из пријатеља. претпоследње коло играо сам против њега. ту га добијем са 2:1

имам једног друга који има прсте ко ћевапе. били смо заједно. имали утакмице у скоро исто време. он гледа његову, ја своју. тада топ11 шљакао још увек преко андроида. кад изделисмо скилове, он хтео да упореди наша два клуба и са онолким прстима на дисплеј од 3,5-4 инча, није ни чудо како успео да закаже пријатељску. бем га смотаног :d

на топ 11 имам само једног пријатеља ван фб. он босанац ја србин. редовно шаљемо поклоне један другом и навијамо за наше клубове. никада он мене није зајебао, нити ја њега. ето...