2Likes
-
Tecrubeli arkadaşlar bakabilirse sevinirim
4. lig de fırtına gibi esen takım 5. lige gecince baya bir oyuncu takviyesiyle daha guzel oldu ama kendimden guclu gucsuz kim varsa hep hayal kırıklıgı yasadım lutfen diziliş ve taktik yardımı yapabilirmisiniz nerde yanlış yapıyorum
Last edited by Timuçin Altunbay; 03-22-2014 at 11:28 AM.
-
Yokmu yorum yapacak tecrubeli arkadaş
-
kanatlardan pas yapmıssın ama takımında bek yok bence en buyuk hatan bu
-
ayrıca 3-5-2 deneyebilirsin yada 3-5-1-2
-
3-5-1-2 taktiği iyiymiş
-
haha
3 5 1 2 taktiginde bir oyuncuyu nasil fazladan oynatiyorsun ki, bizde ogrenelim...
-
bence yapacak birşey yok şans işi mesela ligde 3 . oluyorum geliyorum gelecek sezon 13 .sıradan 7. sırayı almaya çalışıyorum
-
bu duruma bende düşmüştüm hatta hesabı sildim nasıl olur böyle şey diye taktiği bozmadım ayaraları bozmadım sadece takıma yeni oyuncular kattım o kadar takımı güçlendirmek için fakat baktım en kolay yenebileceğim benimle eş değer bile olmayan adam bana 9 gol attı sonra arkadşların ısrarı üzerine yeni hesap açtım girdim forumlarda dolaştım ve şunu buldum aldığın yeni oyuncular takıma hemen uyum sağlamıyor ve maçlara çıkmadan önce taktik değiştirdiğin zaman yada adamların yerini değiştirdiğin zaman hazırlık maçları yapman gerek ve o zaman adamlar yavaş yavaş takıma uyum sağlıyorlar yoksa en iyi adamları koy hikaye
-
3-5-2 ideal ama ofansif yaparsan çok gol yersin normal sade kontra atak işaretli olsun iki maç kaybedip sonra seri galibiyete başlarsın sendeki olay bendede olmuştu
-
Rookie
kardeş 33.seviyede biriyim yanlış anlama ama hem ofansif oynuyorsun hemde kontra atak.futbolun doğasına aykırı