Quote Originally Posted by agolhon View Post
Arkadaşlar takımım ilk günler iyi gidiyordu ama hiç bir zaman forvet oturtamadım takıma en son elimde kalan tokenlerle 2 oyuncu takviyesi yaptım gözlemciden mc ve st . Gol performansım düşük kalitem 24 , 2 yıldızlı yedekleri çıkartsam baya artlar bugün şampiyonlar liginde 17 kalite adamla 1-1 berabere kaldım topla oynama yüzdem %8 önde kadroyu görüyorsunuz seviye 2 problem nedir sizce ? Bu arada emirler böyle değildi değiştirdim daha önce emirlerim sert hucum tam saha pres kanatlara uzun top oynuyordum şimdi resimdeki gibi yaptım.

ve unutmadan dizlişim bu şekilde değil sakatım var diye böyle yaptım tek forvet ve sakat olan dmc yi oynatıyorum

şimdi arkadaşım öncelikle ofansif bir takım dizilişin var takım anlayışında ofansif olmalı normalde olabilir neyse. pas yönü karışık tamam. kendi sahanda pres rakibi kendi alanında karşılamak bu dizilişe göre zor tam saha pres olmalı 5 hücümcun varken kendi saha presi açıklar vermene sebep olur,3 defans ile normal top çalma olmaz sert savunm yapman lazım ve alan savunması yap,adam adamada çok açık verirsin. bu dizilişe göre emirleri vereyim önce o mavi okları kaldır takım ofansifse stoperlerde çıksın takım arasında mesafe çok olmasın ki çabuk top kaptırma ve bu dizlişte ofsayt taktiği kullanmalısın kontra değil stoperler çıkınca arkasına atılan yoplarda ofsayt taktiği yapacaksın ve böylece baskıyı kuracaksın, anlayışı ofans..pas yönü karışık..pres tarzı tam saha..top çalma normal yada zor..pas atma karışık uzunda olur..markaj bölgesel ve ofsayt taktiği işaretli. kontrada işaretli olsun sorun değil, emirleri dizilişinize uygun verin