Selam Musa ;
ML , MR , AMC , 2 ST oyuncularını ileri çıkarmasan daha iyi olacak görüşündeyim. ML yerindeki oyuncunuzun esas yeri olan AML yerine alıp geri ok işareti yani defansa yardım ederse daha mantıklı olacağından yanayım.AMC oyuncusunu ise bu maçta pek oynatmanı tavsiye etmem bu futbolcu yerine DL bir futbolcuyu DL yerine koyarak defansı 4 lü kullanmanda yarar var.Tabi bunlar kendi görüşüm.
Token sorununu "Token Kazan" bölümünden birçok reklam,video,anket vb üzerinden kazanabilirsin.
İyi oyunlar dilerim
bu maçı alırsam şampiyon olacagım rakibin sahasında oynayacagız taktik diziliş ve emirleride belirtirseniz sevinirim.
Karşı takımın oyun içi taktiklerini bilemediğimiz için ne dersek doğru olmaz fakat benim takım 4-4-2 taktiği ve oyun içinde ST lerden birini defansa yardım sol kanatıda (ML) ileri olarak taşıyorum.Oyunun o an ki istatistiklerine göre değerlendiriyorum denge kurmaya çalışıyorum maçta.Sizde bu şekilde maç anında değerlendirme yapmanız lazım istatistiklere göre.Bu taktikle yeneceksiniz kesin diyemem fakat defansınızı sağlama almanızı tavsiye ediyorum.
İyi hafta sonları dilerim