Abi senin taktik ne bicim öyle ya Tüm adamları ortaya yığmışsın Oyun için söylüyorum taktikten felan anlamam yani oyunda nasıl taktik daha iyi kazandırır vs.. karşı dizilişe nasıl bir diziliş yapacağın konusunda diğer arkadaşlar bilgi verir..
Benim Taktiğim Bu, Gelene Gidene 5 6 Atıyorum..
Averaja Dikkat
Last edited by champion; 12-27-2014 at 08:08 PM.
Selam Batuhan;
Taktik olarak karşı takımın dizilişinden çok oyuncuların moral-kondisyonlarını tam tut ve istatistiklerine bak ona göre sahaya sür.İlk önce defansını sağlama almalısın.Daha sonra oyun zamanında aklında 2. bir taktik olup onu zaman zaman deneyip işe yarayıp yaramadığını görmelisin.Şuan size karşı takıma karşı şu taktiği uygulamalısınız demek yanlış olur çünkü karşı oyuncunun oyun içindeki taktik anlayışı gözükmemektedir.Size dediğim gibi oynayan oyuncularınızın istatistiklerine bakın iyi oynayanları sahaya sürün.Benim taktiğim 4-4-2 başkasının taktiği veya senin taktiğin 3-5-2 olup başarılı da olabiliyorsun bu oyun içi senin yapacağın hareketlere bağlı ve oyun esnasında topla oynama yüzdesine göre davranmanı isterim.
Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.İlgi ve anlayışın için şimdiden çok teşekkür ederiz.