Arkadaşlar benim forveti mafya tutup topuklarından vurduracam 7 maç 0 gol düşündüm aklıma geldi forvet oynatmasamda amc amr aml oynatıp arkasında 2 tane mc arkasında dmc arkasında dc dc dc oynatsam sizce nasıl olur.
Arkadaşlar benim forveti mafya tutup topuklarından vurduracam 7 maç 0 gol düşündüm aklıma geldi forvet oynatmasamda amc amr aml oynatıp arkasında 2 tane mc arkasında dmc arkasında dc dc dc oynatsam sizce nasıl olur.
denemekte fayda var. kendi denginde bir takımla hazırlık maçı ayarla veya diğer maçını bekle dediğim sistemi yap bakalım ona göre de forvetli mi yoksa nasıl oynayacağına karar verirsin. bu arada o forvetini de sat derim benim yaptığım gibi yoksa bir noktadan sonra insanı çıldırtıyor yerine yeni bir tane forvet almayı dene bakalım istatistiği güçlü olacak şekilde
Arkadaşım dediğini yaptım sattım hemde ilk turda 8 kişi teklif verdi inşallah alan arkadşta iyi oynar . yerine başka bi adam aldım 70 dk oyuna aldım 2 asist yaptı ilk intiba iyi ama bakalım.
St kulanma achievement geliyor
Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk
2 yada 3 st kullanmak anlamsız bence Benim golcüler nedense dr yada dl den oluyor
1 st yeterli bence. Geriye kalan amc ve dc cizgisi
senin seviye daha düşüklerde en az 4 5 seviye sonra anlarsın forvetlerin artık gol atamaz oluyor ve sürekli sistem değiştiriyorsun. 2.seviyede olduğun için normal ilk başlarda kimse oyunu oynamıyor doğru dürüst bu yüzden de forvetlerin ya da başka bölgedeki oyuncuların çok rahat gol atıyorlar örnek vermek gerekirse senin seviyelerdeyken çok iyi hatırlıyorum "Wattez" adında bir mc oyuncum vardı gol kralı olmuştu düşün artık ama ben şu an 9.seviyeyim rakiplerim çok güçlü ve sürekli oyunla ilgilenen rakipler. o yüzden ilk seviyelerin tadını çıkar sonra çoğu menajer gibi çıldırmaya başlayacaksın