merhaba gardaşlar ben 4-4-2 ve benzer taktikleri denedim fakat hep yeniliyorum benden güçsüz takımlara da yeniliyorum okların hepsini ileri yaptım sert hücum ve ofan sif denedim olmuyor bir yardımcı olun
iyi oyunlar...
Printable View
merhaba gardaşlar ben 4-4-2 ve benzer taktikleri denedim fakat hep yeniliyorum benden güçsüz takımlara da yeniliyorum okların hepsini ileri yaptım sert hücum ve ofan sif denedim olmuyor bir yardımcı olun
iyi oyunlar...
4-4-2 oynıcaksan 2 forvetin ok işaretini aşağı yap. oyuncularun moral ve kondüsyonu tam olsun. ben günde 2 maç yapıyorum hergün. antreman dahi yapmıyorum ilk 11 ile . Token olmayınca . Bugün full 5 yıldız ve 6 yıldız lı takımı yendim 4-2 şaşırdım kaldım. iğne deliğinden pas attım 90 dakika boyunca.Adamın gücü 116(Favori) ben ise %83 4-2 yendim şampiyonlar liginde.
sert Hucüm Riskli değil mi .Gereksiz çok kart görüyo.
Kadrondaki oyuncuların morali ve kondisyonu diğer takımdan yüksekse 4.1.4.1 // 4.4.2 // 4.5.1 takdiklerinde kazanma olasılığın yüksek her zaman. Yeterki token olsun :)
Oyuncun kötü olursa zaten hangi taktiği denersen dene yenilme yüzden %99 olur... %1lik ihtimal konusuda http://forum.topeleven.com/top-eleve...tml#post393606 burada mevcut 1.sayfa en üstte yenildiğim takım :D
Bu takım benimle aynı lig seviyesinde benim 2 katım ama 4-2 yendim .Adam sert hücum oynadı 2 tane futbolcumu öldürdü. Kondisyonu benden düşüktü pas dahi yapamadı bu takım Attachment 63245 benim güç %83 Rakibin %116
ayaklarına top değmedi hiç. %76 topa sahip oldum.Ona dayanarak söyledim. Canlı animasyonda da hep benim ataklar vardı.
iyiki takdiği kötü ozaman :D şampiyonlar liginde bu takım. Kara kara düşünüyodum elendim diye. 4-2 olunca ağzımı bezle bağladım .Şaşırdım sonuca.Adamın yedek oyuncuları bile 6 ile 5 yıldız arasında
Başka bir sonuç çıkmaz zaten taktiği kötü demekten başka nedeni olamaz :) Yenmemen için sebep yok abartılcak kadar güçlü bir takım da değil :)
Abartılcak kadar olması için benim takımın oynadığı son maçı göstereyim :)
Attachment 63253
Attachment 63254
Attachment 63255
maşallah oyuncuların güzelliğine bak.